Pregătiți-vă un playdate la Made in RO #8 – Târg de design românesc, pe 17&18 decembrie

Ce înghețată? Ce desene animate? Ce oră de culcare depășită? Când eram mici, puține lucruri ne făceau să sărim de bucurie mai tare decât o jucărie nouă! Credem că lucrurile nu s-au schimbat foarte mult între timp, așa că la Made in RO – Târg de design românesc, ediția #8, pe 17&18 decembrie, am pregătit o selecție extinsă de jucării din care să alegi personajele care o să-l facă pe copilul tău să sară de bucurie. Mai rămâne apoi să programați împreună playdate-ul viitor. 🙂      

Made in RO #8 - Lia Pfeiffer

Lia Pfeiffer este una dintre prietenele noastre vechi din lumea jucăriilor, așa că era de așteptat să ne îndrăgostim subit de Fili Vulpescu, vedeta colecției ei de la târg. Fili face parte dintr-un pachet creat în colaborare cu Dan Ungureanu, pachet care conține și o carte interactivă cu povestea vulpoiului, un set de cărți poștale printate și apoi colorate manual, un magnet și un ornament de Crăciun.

Made-in-RO-#8---Lia-Pfeiffer_2

Știm, e posibil să fii și tu nehotărât și să îți fie greu să alegi. 🙂

Made in RO - Ploosh

Aplici rimelul cu grijă. O ultimă tușă de ruj roșu. Și bluza aia faină cu buline. Te privești în oglindă. E ok, arăți tare bine! Ne pare rău că-ți întrerupem momentul, dar Keely sigur o să fie mai admirată decât tine. Da, Keely, una dintre minunățiile cu care vin cei de la Ploosh la Made in RO #8 🙂 Prețurile variază între 90 și 120 lei.

Afis_MIR #8_final

Invită-ți prietenii la Made in RO #8!

Made in RO #8 - MORMI Design

Credem că știm cum arată casa ta la sfârșitul zilei, dacă ai copii: un vârtej de jucării ascunse/aruncate/împrăștiate prin fiecare colțișor. Mormi s-a gândit să te ajute: Roaba-Lup, un design original, solid și durabil, o să îi convingă mai ușor pe cei mici să își strângă jucăriile și să le depoziteze în locurile lor. Prețul roabei este de 189 lei.

Made in RO #8 - Pravalia cu Papusi

Dacă punem la un loc simplitatea, nuanțele naturale, creativitatea și un strop de magie, este foarte posibil să obținem noua colecție Antracit a celor de la Prăvălia cu Păpuși. Lulu, Nova și koala Neme sunt personajele textile care, datorită liniilor neîncărcate, le lasă celor mici libertatea de a le includecu ușurință în propriile povești .

Made in RO #8 - Eyecandy

Cine spune că toți monștrii (de sub pat sau de deasupra) trebuie să fie de speriat? Eyecandy Monsters ne arată varianta drăguță, prietenoasă și pictată manual a monștrilor, mai ales că noua colecție de la Made in RO #8 este realizată împreună cu street artistul Creaturi drăguțe.

Made in RO #8 - Ana Hodoiu

Am fost anunți deja, deci credem că trebuie să vă spunem și vouă, ca să veniți pregătiți la târg: este posibil ca unii dintre invitații noștri să…miaune și să latre! Stați liniștiți, totuși, sunt lucrați din stofă de lână și umpluți cu fibră siliconică hipoalergenică, deci nu sunt periculoși. 🙂 Este vorba despre colecția ZuLunatic, semnată de Ana Hodoiu, iar prețurile sunt cuprinse între 90 și 260 lei.

Made in RO #8 - Foldo

Nu este propriu-zis o jucărie, dar este tare-tare simpatic, așa că ne-am gîndit să vă vorbim un pic și despre noul pătuț Foldo, numai bun pentru bebelușii cu vârste de până la 3 luni. Construit din piese rezistente de carton și ușor de asamblat, pătuțul joacă și rol de balansoar, așa că o să te ajute să îl adormi mai repede pe cel mic și să te întorci la propriile tale jucării. 🙂

Cu poveștile ludice – colecția extinsă – te întâlnești la Made in RO – Târg de design românesc, ediția #8, pe 17&18 decembrie, la Impact Hub Bucharest (str. Halelor nr. 5) – chiar în Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc.

Let’s Made in RO, ho ho ho! Poți da join la event aici.

mir-2016_600x400

Fotografii: prin designerii prezentați

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed