Proiectul de design de obiect câștigător la Artists in Industry!

Două broscuțe prietenoase, sub formă de corpuri de depozitare, au câștigat premiul 1 la secțiunea de design a obiect a concursului Artists in Industry. Recunoaștem că dintre proiectele înscrise (le puteți vedea pe toate aici) și nouă ne-au atras atenția, alături de Calul Bălan al designerului Mihai Stamati, despre care v-am povestit deja pe larg aici.

Artists in Industry castigator - Designist (2)Da, sunt printre cele mai simpatice corpuri de depozitare pentru copii pe care le-am văzut! Friendly Fancy Frogs sunt un proiect Kaptura de aer – Cristina Enuță și Veronica Olariu. Abia așteptăm să vedem prototipul și suntem foarte curioși care va fi prețul unui astfel de cabinet prietenos.

Artists in Industry castigator - Designist (3)Broscuțele sunt făcute din lemn mulat stratificat, cu “jachetă” colorată din lână, încheiată cu nasturi, iar rafturile sunt din plasă textilă detașabilă. Și, în același timp, abia așteptăm să aflăm răspunsul la întrebarea: “ce dificultăți au fost pe partea de producție?”.

Artists in Industry castigator - Designist (1)Sperăm ca în curând Friendly Fancy Frogs să se transforme într-un minicabinet în căsuțele mai multor din România și nu numai. Cum spuneam, suntem curioși unde va fi produs și ce preț va avea un astfel de obiect – sperăm noi, nu unul exclusivist. Ca să nu mai spunem că îl și vedem la ediția viitoare Made in RO – târg de design românesc.

Și pentru că prin intermediul Friendly Fancy Frogs am făcut cunoștință cu Kaptura de aer, rămânem în lumea copiilor tot cu un proiect al lor, ludic și grațios: Doll House.

Artists in Industry castigator - Designist (4)Seara, lumina “lunii” ținută prizonieră în turnul celor 1001 de povești va lumina încăperea. Iar în cotloanele acestui cabinet arhitectural se ascund comori personale și vise ce așteaptă să-și ia zborul pe covorul fermecat.

Artists in Industry castigator - Designist (5)

Mult succes, Kaptura de aer, să auzim curând despre proiectele voastre!
Mai multe despre obiectele propuse de Cristina Enuță și Veronica Olariu citiți aici.

Fotografii: prin Artists in Industry

One Comment

  1. mie mi-a placut mult calutul de lemn pentru copii 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed