Provocare la reciclare artistică by Grolsch

Grolsch și experimentaliștii de la experimentalist.ro caută reciclări artistice ale celebrei sticle de Grolsch. Iar dacă tu ai lifestyle de designist și ești prieten cu mediul înconjurător, sunt șanse mari să răspunzi acestei provocări. Faimoasa sticlă cu Swing Top, depozitară a gustului Grolsch, se află la cheremul imaginației tale. O poți recicla sub tot felul de forme, mai artistice sau mai practice, depinde numai de tine să-i oferi o nouă viață. Hai, evadează din cutie! 🙂

Ai făcut deja cunoștință cu designerul Anca Fetcu și obiectele ei cu poveste. Iată, ea e prima care se avântă în reciclat artistic și aduce și probe. După ce a întors sticla pe toate părțile, Anca a descoperit că sub Swing Top se ascundea o parte din Crăciun. Da, ca un fel de genie in a bottle. De-aici până la a-și elibera inspirația și a crea un brăduț de birou, eco și minion, nu mai era decât un pas. Uite, o idee pentru Crăciunul 2012. 🙂

Idei de reciclat sticla? Experimentaliștii îți propun, de exemplu, un fuior, pentru captarea momentelor nostalgice într-o sticlă, un făcăleț, pentru delicioase experimente în bucătărie, sau o lampă de interior pentru un moment de liniște cu atmosferă de budoar.

Unde trimiți? Ideile, execuțiile, manoperele, capodoperele și instalațiile rezultate în urma furtunii de idei generate de sticla de Grolsch sunt așteptate cu interes aici.

După faptă vine și răsplata: la finalul cavalcadei de reciclări artistice ale celebrei sticle verzi, creația ta va face parte dintr-o expozitie crowdsourced, în care fiecare exponat va fi pus la mare onoare artistică. Între timp experimentaliștii pregătesc un catalog online, care va conține și promova creațiile voastre de seamă.

Iar Designist abia așteaptă să le facă o recenzie pe măsură. 🙂 

One Comment

  1. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or advice.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed