(Re)aprindem lumina de designer – becul eco Plumen se reinventează!

Când vremea e mai puțin prietenoasă, se cere un pic de lumină, cât să ne reorganizăm. Și dacă vine de la un bec de designer, cu atât mai bine! Despre Plumen, spectaculosul bec eco pe care designerul Samuel Wilkinson l-a creat pentru compania britanică Hulger, ți-am mai povestit acum câțiva ani, dar de atunci s-a îmbrăcat în abajururi noi și s-a agățat în fire de ghirlandă, care ne-au făcut să visăm la un birthday party surpriză! Așa că e musai să vedem prin ce transformări a mai trecut!

Kayan by Formaliz3d

Plumen

Abajurul Kayan, creat special pentru becul Plumen, este rezultatul colaborării cu Formaliz3d, specialistul italian în printing 3D. Kayan este creat din plasă metalică, care acoperă silueta becului lăsând lumina să se strecoare prin perforații.

PlumenVessel

Plumen

Designerul Samuel Wilkinson a fost inspirat de vaporașele prinse în sticlă atunci când a creat abajurul Vessel. Nouă ne-au plăcut mult reflexiile aproape holografice ale becului aprins în pereții interiori ai abajurului!

Plumen Plumen

Modern Family

Plumen

Ce lumină? Curcubeu, de-a dreptul! Creatorii Plumen spun că noile cabluri electrice foarte colorate, din colecția Modern Family, sunt destinate camerei copiilor, dar noi le-am cam folosi în birou fără nicio prejudecată :). Fiecare steguleț textil este făcut manual și montat pe cablu, așa că poți să le răsucești oricum ai chef. Responsabil de ele este designerul croat Jagoda Juristic.

Plumen Plumen

Plumen, în noile sale forme, poate fi cumpărat din magazinul online. Cine pleacă ultimul, stinge lumina! 🙂

Fotografii: prin Plumen

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed