Sâmbătă, 17 mai, Open Day la Impact Hub. În cadrul Made in RO – Târg de design românesc.

În acest weekend, pe 17 și 18 mai, are loc ediția a IV-a Made in RO – târg de design românesc la Impact Hub Bucharest, etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc.

Made in RO Targ de design romanesc editia 4 vizual finalAșa cum te-am obișnuit și la ediția din decembrie, DESIGNIST va transforma etajul 2 al Impact Hub în hub-ul de design al Bucureștiului. Câteva fotografii de la ediția din decembrie a Made in RO, aici. Cuvântul cheie al acestei noi ediții Made in RO, cu tema Urban Interior, este diversitatea, iar în acest weekend, te așteaptă multe noutăți fine de design românesc.

Made in RO - Targ de design romanesc - editia a 3-a - DesignistImagine din ediția de decembrie a Made in RO – Târg de design românesc

Despre Impact Hub  v-am povestit că este cel mai frumos birou din București când vine vorba să te simți inspirat în timp ce lucrezi! De aceea l-am inclus în Topul Designist al celor mai frumoase birouri din România.

Top-cele-mai-frumoase-birouri-din-Romania-Designist-4

Vestea bună e că poate fi și biroul tău – devii membru Impact Hub, ai acces la evenimentele care au loc aici și ajungi să cunoști mulți freelanceri și antreprenori care au ales acest spațiu de co-working. Sâmbătă, 17 mai, în cadrul Made in RO – Târg de design românesc, de la 10:00 la 18:00, spațiul de coworking de la etajul 3 va fi deschis oricui dorește să îl testeze.

Top-cele-mai-frumoase-birouri-din-Romania-Designist-2Imagini de la etajul 3 al Impact Hub Bucharest, unde sâmbătă, de la 10:00 la 18:00, e Open Day la Hub! Vii și descoperi spațiul Impact Hub, iar la etajul 2 te așteaptă colecțiile noi ale designerilor români la  Made in RO – târg de design românesc.
Top-cele-mai-frumoase-birouri-din-Romania-Designist-5

Impact Hub face parte dintr-o rețea internațională, iar pe strada Halelor nr. 5 (pe Splai, la 2 pași de  Hanul lui Manuc) se află din 2012 – amenajarea e semnată arh. Dragoș Scurtulescu (Studio3plus).

La Made in RO – târg de design românesc surpriza este dublă: vei descoperi și colecțiile noi ale designerilor români, inspirate de spațiul urban, și un spațiu de design, care poate nici nu știai că există în București – Impact Hub Bucharest, care în weekend, pe 17 și 18 mai, devine hub-ul de design al Bucureștiului!

cover foto Made in RO pentru site

 

Iată unde trebuie să ajungi:

Locatia Impact Hub Bucharest made in RO 4

Te așteptăm! 

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed