Scenariu de Paște all white. Sărbătorim diafan primăvara.

La ce ne stă gândul zilele acestea? La weekend și zilele de Paște, la micile pregătiri și dichisuri, de mari pregătiri nu mai e oricum timp, la albul florilor care îmbracă frumos orașul. Starea această de ușoară plutire, pregătiri de drum, revederi, sărbătoare, miros de iarbă și copaci albiți de flori e cel mai fin redată de scenariul “White Appointment” creat de Small Issues. La ei găsești multe și variate dichisuri vintage pentru decorul de acasă (pe câteva le-am integrat deja în decorurile de aici).

2Scenariu de Paste - Designist 4Scenariu de Paste - Designist 5Scenariu de Paste - Designist

6Scenariu de Paste - Designist

Ce i-a inspirat acest scenariu creatoarei lui, Aida, fondator Small Issues?

“White Appointment” şi “Crise de nerfs | 9ème arrondissment” sunt, cred, singurele mostre ale gustului meu dramatic şi dorinţa de a trece de la “soft styling”(minimalist) la scenografie.

În “White Appointment” am pus toate dorinţele mele “albe”: pardoseală albă, o stradă doar cu case albe, aşternuturi albe proaspăt spălate, tricouri albe, flori albe… şi păr perfect alb atunci când voi fi bătrână. 🙂 Şi lista ar putea continua. 🙂

7Scenariu de Paste - Designist 10Scenariu de Paste - Designist 11Scenariu de Paste - Designist 12Scenariu de Paste - Designist 19Scenariu de Paste - DesignistPlatoul plin de mărgăritari și ouă… mărgăritare e preferatul nostru! Icon-ul unui Paște suav, rafinat.

19Scenariu de Paste - Designist 22Scenariu de Paste - Designist Paște Luminos să aveți! 🙂

Fotografii: Nico Grigore

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed