Schimbări de primăvară, cu tapet. Modele fresh sub 60 lei/metru pătrat.

Nu vă spunem să faceți schimbări doar pentru că vine primăvara. 🙂 Dar, dacă aveți în plan o mai mică sau mai amplă reamenajare, am descoperit modele de tapet super primăvăratice, fresh la prețuri care te îndeamnă să-ți faci planuri. Cele mai multe costă sub 60 lei/mp!

13Tapet XT Deco - DesignistPentru romantici și îndrăgostiții de clasic: acest tapet lavabil, din vinil, costă 26 lei/mp.

14Tapet XT Deco - DesignistAruncăm geaca în cui și ne pregătim de tonuri fresh cu pattern geometric. Tapetul System, tot vinil, costă 48,4 lei/mp.

De la XT Deco, care livrează oriunde în țară în maximum 48 de ore (dacă modelul ales e pe stoc), am pus pe listă tapete contemporane cu aer vintage, cât să dea un strop de nostalgie pastel decorurilor actuale. Ne-au convins pattern-urile grafice și contrastele tonice, dar în același timp calme – soluția ideală pentru spații luminoase, cochete, cu atmosfera încălzită de texturi decorative. Și, deloc de neglijat, prețul lor accesibil.

În plus, vintage-ul contemporan e pe val.

1Tapet XT Deco - Designist Tapet Park, pe roșu sau albastru, din vinil, 48,4 lei/mp.

8Tapet XT Deco - DesignistTapet Enter-pin, din vinil, rezistent la spălare și la acțiunea razelor solare. 48,4 lei/mp.

11Tapet XT Deco - DesignistTapet Herbs, din vinil, rezistent la spălare, 61,2 lei/mp.

Despre soluțiile decorative XT Deco v-am mai povestit pe Designist: musai să vedeți și colecțiile lor de fototapet, stickere și tablouri. Gama de produse e însă mult mai diversă și, numai dacă ne referim la tapet, am descoperit modele din fibră de sticlă, extrem de rezistente, sau tapete pe care le vopsești pentru a imprima o textură specială pereților.

Revenim însă la crush-ul nostru vintage contemporan. 🙂

5Tapet XT Deco - DesignistTapet Cookies, disponibil în mai multe variante de culori. 59,10 lei/mp.6Tapet XT Deco - Designist 9Tapet XT Deco - DesignistTapet Ficus, din vinil, rezistent la soare și spălare. 59,1o lei.AA048591Glory, tot vinil, ar da foarte bine în dormitor. Costă 59,10 lei/mp.

Dacă nu te-ai hotărât ce model s-ar potrivi cel mai bine spațiului tău, cere o mostră și o vei primi gratuit. Oferta e valabilă doar pentru tapetele din gama Edem.

Hills punctează geometric la capitolul decor tonic. Am alege modelul galben cu gri.

2Tapet XT Deco - DesignistCostă 59,10 lei/mp.

Pentru a nu lăsa pe nimeni în afara listei, am strecurat și câteva modele pentru cei mici:

7Tapet XT Deco - DesignistTapet Divis, 55,90 lei/mp.

4Tapet XT Deco - DesignistTapet Bruno55,90 lei/mp.

La final, trecem la un alt trend în amenajări, dar și la o altă categorie de preț. Câteva tapete cu look industrial, din gama de lux, și, o noutate, tapetul magnetic.

Arthur Slenk; Piet Hein Eek; Piet Boon; Merci; Rick Vintage; NLX Modele ce imită texturi: de la ciment la scânduri vopsite, patinate. Sunt super rezistente, din vinil, și costă 204,30 lei/mp. Am remarcat de curând mai multe amenajări, mai ales de spații publice, în care au fost inspirat incluse.12Tapet XT Deco - Designist

Tapetul magnetic face minuni la birou sau în zonele de acasă unde ai multă nevoie de remindere prinse de magneți: în hol, în bucătărie etc. O mică demonstrație în filmulețul de aici.

15Tapet XT Deco - Designist

Lista noastră-i gata, vă lăsăm să alegeți inspirați dintre modelele XT Deco. 🙂 Produsele comandate ajung oriunde în țară în maximum 48 de ore, atâta timp cât sunt pe stoc. Introduci suprafața pe care vrei să aplici tapetul și obții imediat numărul de metru pătrați de care ai nevoie. În momentul comenzii îți va fi afișat prețul complet, ce include și transportul.

Găsești toate datele de contact XT Deco, dar și adresele magazinelor din București, Brașov, Sibiu, Iași aici. Iar pentru a fi cu la curent cu noutățile XT Deco, urmărește și pagina de facebook.

Fotografii: prin XT Deco

2 Comments

  1. daniela andrei

    Si eu ce aleg dintre atatea modele frumoase? Abia ce m-am mutat intr-un apartament din cosmopolis si sunt in febra amenajarilor. Intotdeauna mi-am dorit tapet cu model floral si cred ca acum e momentul perfect sa imi indeplinesc dorinta. Cel mai mult imi plac primele 3 modele.

  2. Sunt grozave absolut toate modelele. Idea cu tapetul magnetic cred ca o sa o aplic si eu in bucatarie 😀

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed