Schițe de miresme pentru ediția a treia AVON Inspiration Challenge

În mai puțin de o săptămână, cei 10 designeri și artiști români invitați de AVON Inspiration Challenge să Schimbe lumea prin frumusețe ne vor arăta creațiile lor finale. Dezvăluirea va avea loc pe 24 noiembrie, la Galateca. Artiștii sunt acum în etapa de finalizare a obiectelor de design inspirate de parfumurile Avon, dar între timp am aruncat un ochi discret peste câteva schițe.

O altă sursă de inspirație este femeia care a schimbat ceva în viața lor. Povestea noastră se va axa în special pe creațiile artiștilor Ciprian Vrabie, Arpad Rezi – Artpi, Andrei Argaetic, Mădălin Gheorghe. Așa încât, am fost foarte curioși ce forme și culori au ales pentru a reda ideea lor de feminitate. Și, pentru ca gândul să ne poarte mai departe, inspirăm puternic aroma câte unui parfum și le urmărim atent schițele.

schimba lumea prin frumusete - Designist 1Schița lui Ciprian Vrabie

 

Rare Pearls

Ciprian Vrabie va realiza o eșarfă cu un imprimeu în culori solare. Așa cum îl știm pe Ciprian, eșarfa lui va fi fluidă, din mătase fină, perfectă pentru a flutura lejer în aerul imprimat de notele de magnolie, lemn de trandafir și de santal, pe care îl lasă în urma sa parfumul Rare Pearls.

schimba lumea prin frumusete - Designist

Schiță ce anunță o piesă organică, futuristă, așa cum ne-a obișnuit designerul Mădălin GheorgheFemme Icon

Femme Icon, parfumul cu note trandafir, mosc și patchouli a fost punctul de pornire în creația lui Mădălin Gheorghe. Corespondetul material va fi o vază, care, prin formă și culoare, se va potrivi cu aroma floral-lemnoasă a parfumului.

schimba lumea prin frumusete - Designist 3

Interpretarea lui Andrei Argaetic a parfumului Attraction

Parfum Avon - Designist

Ne așteptăm ca liniile ilustrației lui Andrei Argaetic să fie unduitoate, dar și ferme, la fel ca aroma seducătoare, cu note tentante de mure, mosc și ambră vanilată, care persistă întreaga zi, a parfumului Attraction. Pentru Andrei, a ilustra un om cu toate nuanțele lui fine se aseamănă cu coborârea într-un tunel în care, cu cât avansezi mai mult, cu atât cunoști omul mai profund. Suntem foarte curioși la ce formulă grafică va ajunge această idee tainică.

 

AVON Inspiration Challenge

Propunerea lui Arpad Rezi – Artpi

Today Tomorrow ALWAYS

Arpad Rezi ne-a dezvăluit că ilustrația va fi dedicată iubitei lui, o femeie frumoasă, cu o fire foarte expansivă, care influențează totul în jur prin frumusețea și felul ei de a fi. Artpi va ilustra un oraș colorat și înflorat, în care predomină un verde inspirat de parfumul Today Tomorrow ALWAYS. În centrul ilustrației se va afla ea, care va schimba totul în jurul ei prin simpla prezență.

Suntem nerăbdători să vedem și să… atingem creațiile celor 10 magnifici, cum i-am numit noi. Alura lor misterioasă, ce va dezvălui forma vizuală a celor 10 miresme, va fi treat-ul artistic al serii de 24 noiembrie.

Despre AVON

AVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi până în prezent. Conform studiului desfăşurat de Nielsen în 2013, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon. Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

Fotografii: prin AVON

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed