Sicily is my love – noua colecție de electrocasnice Dolce&Gabbana și Smeg

Zilele trecute, în timp ce frunzăream internetul, ne-am oprit fer-me-cați în fața fotografiei unui (teoretic) banal prăjitor de pâine transformat într-un vis sicilian :). Azi ți-l prezentăm și ție, alături de celelalte piese ale colecției din care face parte. Totul se leagă de Häfele România, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii, feronerie pentru mobilier și sisteme electronice de control al accesului, dar și importator oficial al brandului Smeg, care aduce pe piața locală noua colecție capsulă de electrocasnice Smeg realizată în colaborare cu Dolce&Gabbana. Colecția „Sicily is my love” a fost prezentată în exclusivitate publicului la expoziție internațională Salone del Mobile di Milano 2017.

Dolce&Gabbana

Colecția „Sicily is my love” cuprinde binecunoscutele produse prin care Smeg se remarcă pe piața electrocasnicelor. De la prăjitoare de pâine, storcătoare de fructe și legume, expressoare, fierbătoare, blendere, până la mixere cu bol și storcătoare de citrice, toate acestea sunt învăluite de un imprimeu viu colorat inspirat din Sudul Italiei.

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Decorul cu lămâi aurii, fructe citrice, pere și cireșe de un roșu aprins sunt doar câteva dintre detaliile tipic siciliene încadrate în forme geometrice triunghiulare ce poartă numele de „crocchi”. Există, de asemenea, și motive florale delicate inspirate de plantele prezente pe coastele siciliene, imagini cu fascinantul munte Etna, înconjurate de frize decorative, ruine pitorești ale templului grec al lui Castor și Polux, situat în faimoasa Vale a Templelor, stema Siciliei, dar și o serie de detalii asemănătoare frunzelor de acant stilizate.

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Toate simbolurile unei estetici complexe, dar inconfundabile, sunt asociate cu renumita regiune autonomă a Italiei, Sicilia. Conceptul „Sicily is my love” este un omagiu adus lui Domenico Dolce și lui Stefano Gabbana, a căror casă de suflet este și va rămâne Sicilia, dar și în general Italiei și gastronomiei italienești, din care Smeg se inspiră constant. Alimentele, produsele specifice Sudului Italiei, dar și mâncărurile tradiționale – sunt rădăcinile la care se întorc de fiecare dată mintea și sufletul, iar electrocasnicele Smeg mici, dar prețioase, sunt o modalitate excelentă de a călători zilnic pe meleagurile Italiei.

Dolce&Gabbana

Häfele România va pune la dispoziția consumatorilor locali noua colecție Smeg Dolce&Gabbana începând cu luna decembrie a anului 2017.

Fotografii: prin Häfele România 

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed