Pe 7 mai ne pregătim de nuntă. Glumim, deocamdată mergem la a treia ediție The Wedding Market

The Wedding Market ne place mult, știi deja – ți-am povestit și despre ediția de anul trecut aici. Și asta pentru că este un târg de nunți… altfel. O alternativă fresh și plină de inspirație la târgurile de nunți clasice, banale. Un târg pentru nunți relaxate, romantice, country-chic. Fără fițe, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau aranjamente kitsch. Un garden-party cu o selecție atentă de furnizori talentați și pasionați, mâncare delicioasă, muzică bună, decoruri chic, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete.

The Wedding Market Evenimentul de pe 7 mai a fost creat pentru că organizatorii își doresc să aibă la The Wedding House cei mai creativi profesioniști din domeniul evenimentelor, pe care să îi poată recomanda cu drag și încredere mirilor lor.

The Wedding Market

The Wedding Market, Ediția III promite să ofere viitorilor miri o multitudine de idei fresh, modelate cu pasiune și dăruire de către oameni creativi, ce îi vor ajuta să-și creioneze o zi de poveste. Pentru publicul larg, The Wedding Market promite experiența unui garden party relaxat.

The Wedding Market

The Wedding Market În urma unei selecții atente, The Wedding Market, Ediția III ne prezintă expozanții  – cei mai pasionați și talentați furnizori din domeniu:

Blaga Events, Londonbus.ro, FROG, Bacania Veche, Privileg Catering, Grace Couture Cakes, Cookie Jar, House of cookies, Tarte mici, Tartelicious, Daneza, We plan it, CO’DOR, Van Fruct, Prosecco Bar, Frizzante Ride, Amerie Aperitif, Cafecicleta, Animo Cafe, Delicii Gelato, BloomBloom, Jolie Joie, Atelier Interesart, The Wedding Company, Raluca Toma, Florăria Vanda, Atelier Autographe, Flowers of joy, Deers Photography, Vanilla Roads, Olga Thomas Photography, Ioan Stoica, Balasa Films, Hiko, Alex DJ, Musik Sound, Sanziana – Rulotica de poveste, Cheerup, Cutia cu poze, Selfie Mirror, Memories Fairy, Madalina Andronic, Story Set, Save the date, Charmink Caligraphy, Mugur de zof, Delicioasa studio, pretty Deco, Ghirlandeluminoase.ro, Parlor, Atelier Eugenia Enciu, Sipet de sidef, Monocult, hotstepper, Magnolia Atelier, Margaux Atelier, Tania Cozma, Sorin Papacioc, Contemporia, Moogu, Carla Szabo, Let Love Grow.

The Wedding Market

Primele 2 ore ale evenimentului sunt dedicate VIB (Very Important Brides) – viitoarelor mirese care urmează să aibă nunta la Wedding House, însoțite de partenerii lor – și unui public format din viitoare mirese și miri de pretutindeni. Accesul este posibil doar pe bază de înregistrare prealabilă pe site. Numărul de locuri pentru VIBs este limitat la 300 de persoane, pentru a permite fiecărui cuplu să interacționeze cu furnizorii. Accesul în acest interval este posibil doar prin înscriere în prealabil, folosind formularul de pe site. .

The Wedding Market

Biletele vor putea fi achiziționate la intrare, în ziua evenimentului, pe baza listei de înscriere. Evenimentul este deschis atât viitorilor miri în căutare de idei fresh pentru nunta lor, cât și publicului dornic de o escapadă de o zi în mijlocul naturii, în cadrul unui garden party relaxat.

Porțile se deschid pentru publicul larg începând cu ora 2 pm. Biletele vor putea fi achiziționate la intrare, în ziua evenimentului. Programul de live performances va fi anunțat în curand pe pagina Facebook a evenimentului.

The Wedding Market

Ne vedem acolo pe 7 mai :). Poiana lui Stângă nr. 155.

Fotografii: prin The Wedding Market

One Comment

  1. Soulseeker

    Super tare!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed