Spațiu de 12 metri pătrați ce împacă dressingul cu biroul

Începem săptămâna organizat, ne așteaptă zile pline și vorbim exact despre funcțiunile cărora nu le prea găsim loc acasă: dressing-ul și biroul. Unde mai punem că, atunci când dressing-ul își începe expansiunea (cu fiecare sezon), colțul biroului e serios amenințat. Într-un apartament din București, ale cărui living și bucătărie ți le-am prezentat deja aici, o cameră de 12 metri pătrați a reușit să împace garderoba cu colțul de lucru.

1Dressing si birou - Aveti si pe roz - DesignistLiana și Sorin și-au construit singuri rafturile pentru bibliotecă și pe cele ce le susțin garderoba – din scânduri de exterior de la Hornbach. Astfel că bugetul pentru amenajarea “atelierului lor” nu a depășit aproximativ 400 euro.

Ce ne place nouă e felul în care au personalizat această încăepre cât se poate de pragmatică, destinată rafturilor de tot felul și colțului de lucru. Scaunul de birou de peste 100 de ani, printurile înrămate din revista Universul Copiilor, căștile de miner și alte memorabilia te fac să lucrezi și să te probezi cu plăcere în spațiul luminoș și ordonat. 🙂

casti-minerCăști și certificate originale “de miner”.

6Dressing si birou - Aveti si pe roz - Designist 7Dressing si birou - Aveti si pe roz - Designist 9Dressing si birou - Aveti si pe roz - Designist 10Dressing si birou - Aveti si pe roz - Designist

Noi lucrăm cu drag atunc când e ordine în jurul nostru și mai ales în spații frumos accesorizate. Iar o cameră (chiar dacă nu foarte mare) dedicată depozitării și biroului ar rezolva fain orele pe care nu le petrecem în canapea acasă.

Pe Liana o găsiți pe Aveți și pe Roz, unde am și descoperit episoadele amenajării căsuței lor noi.

3Dressing si birou - Aveti si pe roz - Designist

Fotografii: Aveți și pe Roz

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed