Târgul de Ie Românească: 22-23 iunie, la Alchemia

Alchemia și Iiana vă invită, în perioada 22-23 iunie 2013, la Târgul de Ie Românească. Târgul va fi deschis la Alchemia – centru pentru arte contemporane – și va putea fi vizitat sâmbătă, 22 iunie, și duminică, 23 iunie, între orele 10:00 și 20:00.

Târgul de Ie Românească se înscrie în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Internațională a Iei (24 iunie) și își propune să readucă în centrul atenției bucureștenilor această bluză simplă, dar spectaculoasă, specifică românilor și ‘împrumutată’ de-a lungul timpului de unii dintre cei mai importanți designeri vestimentari.

Targ de ie romaneasca designist

În cadrul târgului vor fi expuse peste 200 de ii, atât noi cât și vintage. Toate sunt lucrate manual, din materiale naturale și urmând metode tradiționale. Iinna, partenerul Alchemia pentru acest eveniment, este un brand românesc care a selecționat atent cei mai buni producători români de ii lucrate 100% manual.

Sfârșitul evenimentului va fi marcat, pe 23 noaptea, printr-o Petrecere de Sânziene, care va avea loc tot la Alchemia începând cu ora 22:00. Suntem așteptați așadar cu mare drag la Alchemia, la un eveniment pur românesc și la o petrecere în care vom încerca să reînviem o parte dintre tradițiile specifice Sânzienelor.

Informații suplimemtare: office@alchemia.ro sau pe www.alchemia.ro

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed