Înscrie-te la Ubikubi Young Designers Award. Designerii adevărați nu rămân doar pe hârtie.

Ubikubi ne-a obișnuit cu noutățile și cu provocarea la creativitate a cât mai multor designeri români. După noua colecție prezentată în vară, ale cărei piese sunt semnate de Anca Fetcu, Alex Ioniță, Ruxi Sacaliș, Eliza Yokina, Dragoș Motica (de altfel și creative director-ul brandului), 201 Design Studio, toamna aceasta brandul a lansat Concursul de design de obiect dedicat tinerilor designeri din România.

Ubikubi_Designist18

Young Designers Award este un concurs de design de obiect lansat de Ubikubi și inspirat de UniCredit Bank. Concursul este deschis tinerilor designeri, arhitecți sau pasionaților de design cu competențe specifice, care își doresc să contribuie la dezvoltarea scenei de design din România.

Conceput ca o rampă de lansare, UYDA este o experință benefică pentru orice tânăr designer. Participarea la acest concurs îl va pune față în față cu întregul proces de producție, de la schiță la produsul finit.  Evaluarea proiectului de către specialiști din domeniu și feedback-ul primit îl vor ajuta să aibă o perspectivă mai amplă asupra nivelului actual al pieței de design de produs din România.

Ubikubi - Young Designers Award

Proiectul câștigător va fi prototipat și expus în cadrul expoziției ce va avea loc la RDW (Romanian Design Week) 2017. Ulterior, acesta va fi inclus în colecția brandului și va fi comercializat pe plan local și internațional.

Perioada de înscriere a proiectelor este 7 noiembrie 2016 – 8 ianuarie 2017. Participanții pot trimite proiecte din zona home & deco care se încadrează în categoriile corpuri de iluminat și accesorii pentru casa si bucătărie.

Găsești regulamentul oficial, brief-ul de concurs și alte informații relevante legate de UYDA pe uyda.ubikubi.ro. Vă ținem pumnii și suntem siguri că vom vedea creații la fel de originale ca cele admirate vara trecută.

Ubikubi_Designist28

Foto: prin Ubikubi

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed