Cadouri business noi, la feminin, de la Alisia Enco

Până acum asociam brandul Alisia Enco cu gulere șic ce îndulcesc ținuta business și cămășile îmbogățite de frumusețea broderiile tradiționale. Însă de Ziua Națională a României, fondatoarea Alice Botnarenco vă pregătește cadouri noi: lansarea unei colecții de pulovere brodate cu motive tradiționale.

“Motivele tradiționale românești reprezintă pentru noi o sursă de inspirație, fiind detalii discrete, dar care adaugă un plus de eleganță ținutelor. Gama de cămăși brodate din colecția ”Tradiționale” se bucură de succes, atât pe piața locală, cât și internațională. Ne-am dorit să completăm această colecție cu pulovere brodate, inspirate din frumusețea motivelor românești. Noua colecție combină cu succes elementele folclorice cu sobrietatea ținutelor business specifice anotimpului rece”, explică Alice Botnarenco, fondator ALISIA ENCO, despre motivația și sursa creativității din spatele acestei lansări.

Pulover-rosuPuloverele, din lână italiană de oaie, sunt brodate cu grijă, păstrând elementul cheie al brandului – calitatea țesăturii. Toate cele trei modele disponibile reprezintă o continuare a motivelor colecției de cămăși “Tradiționale”: hora, trifoiul și floarea de mai, de această dată, în ton cu sezonul rece. Le vei găsi în trei variante cromatice – roșu, bleumarin și crem, iar în partea din spate se închid cu nasturi.

Colaj-pulovere

Blogul EMPOWER by Alisia Enco, s-a lansat pentru toate femeile active, ca un spațiu cultivat și stylish, ce își propune să inspire cu ținute potrivite oricărui sezon, cu locuri spectaculoase sau spații perfecte pentru o întâlnire dimineața, la cafea, cu tips & tricks despre haine, materiale și atitudine!

Toate articolele create de brandul Alisia Enco sunt fabricate în România. În prezent, piesele vestimentare și accesoriile sunt comercializate exclusiv online, pe www.alisiaenco.com. Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit.

Cadouri

Fotografii: prin Alisia Enco

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed