Un nou eveniment feeder.ro LIVE vine pe 18 noiembrie, cu Pisica Pătrată (live painting) și Primărie (dj set)

Prietenii de la feeder.ro revin cu vești bune: cu sprijin din partea Ministerului Culturii au reușit să realizeze un nou episod feeder.ro live cu Primărie și Pisica Pătrată. În luna noiembrie, ești invitat/ă să descoperi doi artiști români care activează în domenii diferite: timp de două ore, Primărie va mixa propriile producții muzicale cu piese inedite realizate de prietenii săi, iar Pisica Pătrată va picta o pânză de mari dimensiuni, arătându-ți tehnicile sale secrete.

Urmărește feeder.ro live cu Primărie și Pisica Pătrată miercuri, 18 noiembrie, începând cu ora 18:00 (ora României, GMT+3), pe www.feeder.ro și www.facebook.com/feeder.ro.

Despre Primărie

Primărie și-a început cariera muzicală în 2007 și, din acel moment, călătorește prin România și Europa, răspândind vibrații pozitive prin intermediul dj seturilor sale captivante. El este fondatorul Tzinah Records, o casă de discuri care a adus în lumină multe piese interesante și care promovează constant artiști talentați.

În 2015, echipa feeder.ro a vorbit pe larg cu Primărie despre cariera și viziunea sa personală asupra muzicii într-un interviu extins feeder insider. În același an, artistul a înregistrat cel de-al 43-lea episod al seriei de podcast-uri săptămânale feeder sound. În ultimii doi ani, Primărie a fost membru în juriul pentru apelurile deschise feeder sound. În 2019, Primărie a lansat 10 piese în format digital, selectate în cadrul apelului deschis, pe compilația intitulată feeder open calling. Recent, feeder.ro a publicat două dintre remixurile lui Primărie, care surprind tensiunea dintre puterea groove-ului și relieful de la vibrațiile de înaltă frecvență, ambele lansate de Tzinah Records.

Pregătește-te pentru un set relaxant mixat de Primărie, care va aduce atmosfera de vară și
sentimente fericite, în aceste vremuri grele de pandemie globală.

Despre Pisica Pătrată

Pisica Pătrată este unul dintre cei mai apreciați ilustratori și muraliști din Romania, dar și fondatorul Muzeului Benzii Desenate. Are o activitate intensă, cu multe apariții publice, lansări de cărți, comics, reviste, expoziții personale, participări la festivaluri și o serie lungă de murale. În cartea și harta Un-hidden street art in Romania, poți găsi o bună parte dintre lucrările și instalațiile artistice cu care personajele Pisica Pătrată reconfigurează spații uitate din mediul urban, galerii sau chiar muzee.

În ultimii ani, feeder.ro a colaborat cu Pisica Pătrată pentru unul dintre cele mai îndrăgite murale din București și o instalație artistică stradală pe fațada Teatrului de vară Capitol (2008, 2016, 2017). Au expus o parte dintre tablourile sale uimitoare în câteva expoziții colective la KubeLentePalatul UniversulRomanian Design Week și Galeria Imbold. În sufrageria și grădina urbană Lente, poți găsi muralul realizat în 2016 în cadrul seriei Pictăm Pereți și totemul de lemn Un-hidden Bucharest (2017).

Tot în colaborare cu proiectul Un-hidden Bucharest, Pisica Pătrată a instalat 6 panouri de lemn pe fațada clădirii Cina, care găzduiește Spațiul M60 (2018). O parte din colecția de art toys din lemn, pe care Pisica Pătrată le asamblează și le pictează manual, sunt disponibile în magazinul feeder.ro.

Despre Pisica Pătrată poți să afli mai multe citind interviul feeder insider, răsfoind catalogul digital de lucrări sau cele peste 300 de știri și articole indexate în arhiva feeder.ro.

Alătură-te evenimentului și stai la curent cu știrile despre feeder.ro live.

Articol scris de Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic)
Fotografii realizate de Petre Fall (VJ VLC) și Pisica Pătrată

One Comment

  1. Mirela

    Multumesc pentru informatie!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed