Un ospăț câmpenesc, de toamnă, ca un tablou al ingredientelor de sezon
Cât de rafinat poate fi un ospăț câmpenesc, de toamnă? Ca un adevărat tablou al ingredientelor de sezon, dacă scenariul culinar e semnat de Flori de Mentă. Floriana și Vlad au descris toamna într-un ospăț, ale cărui tarte-personaje pot ilustra poate cel mai savuros calendar al anotimpului cu nuanțe ruginii. 🙂 Tort cu mere, mascarpone şi pere fierte în vin Ospățul s-a întâmplat într-o livadă, iar distribuția a fost astfel conturată:
Culorile pădurii tomnatice servite din tava de copt. Dacă ați pierdut șirul bunătăților, le reluăm pe rând, ca să fiți sigur că visați tarte la început de săptămână. Ce-i drept, zicala “La plăcinte înainte, la război înapoi” e și preferata noastră. 🙂 Chec cu mălai, praz, smochine și brânză de capră. Arta dovleacului. Dacă aveți dubii că fotografiile fac preparatele Flori de Mentă mai apetisante, nu vă recomandăm decât să încercați măcar o tartă. Odată gustate, veți saliva și mai abitir la fotografiile lor, vorbim din experiență. 🙂 Iar ca să fiți cu poftele la zi, urmăriți și pagina lor de facebook. Așadar, la ospețe fine înainte, și… mai departe completați voi. Doar e luni. 😉 Despre frumoasa lor nuntă, de la începutul verii, v-am povestit aici. Fotografii: Deer’s Photography |