Un proiect de amenajare superb, care va prinde contur în România

Nu se întâmplă să publicăm renderuri ale unor proiecte in progress, însă amenajarea semnată de studioul de design Ezzo, din Timișoara, reprezintă tocmai excepția de la regulă 🙂 Este vorba despre o casă din România, al cărei interior va arăta ca în imaginile de mai jos. După acest teaser, nu mai așteptăm decât momentul în care această amenajare va prinde contur.

Ezzo Design living - Designist (4)

Vedere din hol spre dining

Ezzo Design living - Designist (2)Diningul și livingul

Ezzo Design living - Designist (1)Masa robustă din dining se profilează scenografic sub “candelabrul” creat din borcane de sticlă 🙂 Ceea ce ne duce cu gândul la borcanele din diningul apartamentului retro, din Cluj.

Ezzo Design living - DesignistColț de relaxare din living și scara ce duce la etaj

Echipa Ezzo Design nu semnează doar proiectul de design interior, ci și unele dintre piesele care-l compun, de la mobilier la corpuri de iluminat. Nouă ne-a plăcut reinvestirea țevilor de cupru ca element de decor, care în living formează o bibliotecă.

Ezzo Design bucatarie - Designist (2)Bucătăria, un mix de vintage și industrial

Ezzo Design bucatarie - Designist (1)

“Când întâlnești o familie tânără, activă, cu pasiuni frumoase, care exclude ideea de €œuniform și îmbrățișează ideea de simplu cu accente vintage, tragi bucuros aer în piept și te înarmezi cu ingrediente și îndrăzneala pentru a crea o atmosferă, nu doar o casă”, spun designerii.

Ezzo Design baie - Designist (1)Baia de la parter, într-un mix dichisit de texturi: metal, lemn, ceramică

Ezzo Design baie - Designist (2)Felicitările pentru acest proiect de amenajare interioară sunt destinate atât echipei Ezzo Timișoara, pentru soluțiile pe care le-a găsit și creat, și în egală măsură proprietarilor, deschiși și entuziaști să primească un alt suflu în casa lor, un decor care se abate de la deja vu-uri și își impune personalitatea distinct în cele mai mici detalii.

Ezzo Design dormitor - Designist (1) Dormitorul matrimonialEzzo Design dormitor - Designist (2)

Provocarea, ne spun designerii, a fost punerea în armonie a tuturor încăperilor cu cadrul natural. Astfel, au folosit mult lemn, au mizat pe texturi diferite și mixuri scenografice (lemn și cupru, lemn – metal, lemn – cermică etc.) și au mers pe nuanțe calde, cât mai naturale. În plus, ferestrele mari amplifică lumina în fiecare spațiu.

Ezzo Design - Designist (1)Baia matrimonială

Ezzo Design - Designist (2) Ezzo Design - Designist (3)Casa, pe care abia așteptăm să o vedem și în varianta reală, respiră un aer casual, șarmant prin toate detaliile care adaugă subtilități decorului în linii simple și texturi naturale. Cu lumina soarelui intrând prin ferestre, suntem siguri că va oferi un adevărat spectacol de design la interior.

Ezzo Design copii - Designist (1) Ezzo Design copii - Designist (2)Dormitorul copiilor adaugă accente ludice atmosferei de vintage și contemporan Ezzo Design copii - Designist (3) Ezzo Design copii - Designist (4)

Imagini prin Ezzo Timișoara

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed