Un proiect de pe Kickstarter a fost finanțat în 6 minute: OGarden Smart!

S-a supranumit “the perfect indoor gardening system”, iar noi, chiar dacă necunoscători în ale grădinăritului, l-am crezut pe cuvânt: e un proiect complet automatizat, atent creat, rapid și simplu de utilizat, în care pot crește până la 90 de fructe și legume simultan. E de înțeles, deci, de ce OGarden Smart și-a atins targetul financiar la doar 6 minute după ce s-a lansat pe Kickstarter! Totuși, mai are la dispoziție încă 3 zile până ajunge la deadline-ul perioadei alocate, deci îl poți susține în continuare aici.

OGarden Smart este, de fapt, un joint venture ecologico-sănătos: îți pune la dispoziție fructe și legume proaspete din abundență, cere un efort minim din partea ta pentru că “recolta” e udată printr-un sistem automat și se folosește de LED-uri cu un consum energetic scăzut ca să simuleze suficientă lumină.

OGarden SmartÎn plus, arată ca un mini-laborator verde, designist și domestic!

OGarden Smart

Pentru mai multe detalii tech, îi lăsăm chiar pe inventatorii sistemului să îți dea explicații:

“Plantele încep să crească în piesa de mobilier, într-un recipient pentru semințe (certificat organic și biodegradabil), care se află într-o tavă, sub o lampă LED. Când legumele sau fructele sunt suficient de mari (potrivit manualului de instrucțiuni), tot ce trebuie să faci este să iei recipientele și să le plasezi într-unul dintre butoaiele din roată. Apoi, roata începe să se miște încet, iar lampa centrală se întoarce treptat, așa încât să respecte ciclurile de creștere ale plantei. Udarea e, de asemenea, automată. Când recolta e gata, o poți aduna și poți folosi recipientul pentru compost”.

oGarden Smart

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed