Vara se anunță activă: cursul de Graphic Design revine pe 4-5 iulie

Mai întâi am spălat tot ce intra și rămânea sau doar poposea în casă. Apoi am redecorat, am reorganizat și ne-am transformat spațiile de lucru de acasă. După aceea am început să facem / coacem… (completează aici orice foarte gustos, cum ar fi o banana bread)… Iar acum, în sfârșit, viața din afara casei pare să își reia forma încet-încet 🙂  .

Urmează o vară mai puțin bogată în vacanțe, dar cine spune că nu poți derula o grămadă de activități cool și în orașul tău? De exemplu, când ai participat ultima dată la un curs în plină vară? După ce am ținut o serie de cursuri online, iată că e momentul să ne reîntâlnim și în real life, pentru că interacțiunea (în siguranță și cu responsabilitate) naște creativitate, iar dezbaterile live deschid uși și creează oportunități.    

Cursul de Graphic Design, susținut de Alexe Popescu, este prima noastră propunere pentru această vară atipică: va avea loc  în weekendul 4-5 iulie, cu un număr de maximum 8 persoane, bineînțeles, cu respectarea regulilor de protecție sanitară și distanțare fizică.

Înscrie-te (-20% până pe 25 iunie)

➤ Când are loc: 4 – 5 iulie (între 10.00-19.00)

➤ Early bird: 20% reducere*, dacă (îți) cumperi un loc până pe 25 iunie!
o reducere suplimentară de 10%, cumulată cu cea de mai sus, dacă te înscrii la curs cu un prieten!!

➤ Preț curs până pe 25 iunie1.375 1.100 lei (reducerea se aplică dacă achiți cursul în termen de 3 zile calendaristice de la înscriere)

➤ Locuri disponibile: 2 din maximum 8

➤ Este un curs intensiv, cu o formulă de lucru inedită și cu un puternic caracter aplicat. Proiectele de curs pot fi realizate analog, nu pe computer, adică cu forme geometrice și alte elemente, ceea ce face ca rezolvările cursanților să fie de multe ori neașteptat de ingenioase. Nu este așadar nevoie de cunoașterea unui program de grafică la nivel avansat pentru a participa la acest curs.

➤ Cursul nu predă un anumit program de grafică. Este despre regulile graphic design-ului, instrumente de lucru, teorii și concepte, explicate prin DOs and DON’Ts și foarte multe aplicații practice.

➤ Cursul se adresează și companiilor care doresc să investească în angajații lor din echipele de Grafică, Marketing, Comunicare, Branding.

Aici găsești detalii despre programa cursului.

Aici găsești detalii despre trainerul cursului.

Ne vedem curând!  🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed