Nimic nu se compară cu o canapea adaptabilă când e nevoie să… te adaptezi vremurilor

Încă un articol scris de pe canapea, cu laptopul în brațe – sunt șanse mari ca și tu să îl citești la fel 🙂 . Am lucrat așa de multe ori în ultimele luni petrecute acasă – nu doar noi, nu? De altfel, dincolo de toate suișurile și coborâșurile, ultimele luni au însemnat și asta: o recalibrare a spațiului și o adaptare a pieselor care îl compun la noile noastre nevoi. Pe scurt, am văzut (din nou!) cât de mult contează adaptabilitatea unei canapele modulare. 

Feydom Choice

Adaptabilitatea și caracterul modular sunt și subiectul poveștii noastre. Inspirația și informațiile vin de la prietenii de la Feydom, pe care ți i-am prezentat vara trecută: e vorba despre brandul macedonean de soluții de mobilare ergonomice și versatile, care a venit în România să ne arate că de la mare la mic și invers sunt doar câteva module de canapea 🙂 .

Citește și: Cât de versatilă poate fi o canapea? Total versatilă.

Feydom offline și online

De ultima dată când ne-am văzut, Feydom a adunat o mulțime de noutăți. În primul rând, a deschis un nou showroom: îl găsești pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr. 226dă click aici pentru hartă. Dacă plănuiești să le faci o vizită (cu toate măsurile de siguranță incluse, firește), îți spunem că vei vedea toate canapelele Feydom în scenarii de amenajare distincte, pe care le poți folosi ca sursă de inspirație pentru propria amenajare de acasă – noi am adunat câteva idei încă din primele minute petrecute în showroom ❤️

Dacă preferi, însă, varianta online a cumpărăturilor, Feydom s-a gândit și la tine: noul lor magazin online te așteaptă aici. Ai la dispoziție toate informațiile despre fiecare model de canapea, iar tu nu trebuie decât să-ți alegi materialul preferat și să-ți notezi datele în formularul dedicat. Apoi îți rămâne timp pentru orice te relaxează 🙂

Feydom Clooods

Totuși, ca să fii sigur că profiți de toată modularitatea disponibilă, fie că ești designer, arhitect sau nu, poți folosi aplicația-configurator 3D Feydom Designer, prin care îți poți compune singur canapeaua de care ai nevoie pentru dimensiunile spațiului pe care îl ai la dispoziție. Găsești aplicația aici, dar o poți și descărca pentru Android și pentru iOS.

Tot la capitolul noutăți intră și gama de materiale și țesături Feydom, care s-a completat cu două opțiuni noi și o serie de nuanțe suplimentare – aici ai toate detaliile. Trebuie să știi că husele detașabile ale canapelelor Feydom își păstrează forma vreme de aproximativ 10 ani, după mutări și eventuale tratamente neprietenoase specifice unei case cu copii și/sau animale, dar tu poți alege să le schimbi la fiecare reamenajare (sau între reamenajări) 🙂 .

Mustang – cel mai nou membru al familiei Feydom

Mai exact, cea mai nouă soluție creată de designerii Feydom pentru spațiile cu încălzire în pardosealăMustang S stă pe piciorușe din lemn un pic mai înalte decât ale celorlalte modele, așa că lasă suficient spațiu pentru o încălzire eficientă. În plus, și mopul, și roboțeii de curățenie intră ușor sub ea, iar asamblarea este exact atât de simplă pe cât pare în filmulețul de mai jos.

Din magazinul online Feydom îți poți alege propria canapea Mustang într-una dintre cele 5 variante de țesături, fiecare cu propriile game cromatice.

Facelifted Matacao

Anul trecut, când am văzut-o prima dată în showroom-ul Feydom, ne-am gândit că mai shapeshifter decât Matacao nici că se poate: module individuale cu forme distincte, asimetrice și geometrice, perfecte pentru spațiile mai mari (apropo, între timp ni s-a alăturat și în spațiul biroului nostru, unde am reformat-o și permutat-o în toate variantele pe care ni le-am imaginat 🙂 ).

De atunci, însă, Matacao a trecut printr-un facelift menit să o adapteze și la spațiile mici, de acasă: suprafața șezuturilor a scăzut, deci acum își poate găsi locul și într-un living obișnuit, în orice formă îți dorești – asta ca să poți testa și acasă cât de relaxantă și versatilă poate fi geometria Feydom.

Clooods a luat (încă un) premiu!

Așa-i, 2020 a avut un ritm tare lent până acum, dar canapeaua Clooods a reușit să își mai adauge un premiu în portofoliu în ultimele luni, după Iconic Awards 2019 Innovative Interior și German Innovation Award 2019: German Design Award 2020 pentru Designul de Produs Excelent, Categoria Mobilier. Mai mult, această distincție o face cel mai premiat sistem de canapele Feydom –  ia și asta în calcul dacă ai nevoie de un ultim argument ca să o alegi 🙂 .

Ah, dar să nu uităm, mai avem noi un argument special: până la sfârșitul lunii iunie, Clooods are un preț special în magazinul online Feydom, deci pregătește-te să-ți configurezi propria canapea direct în aplicația Feydom Designer 🙂 . Sigur, asta dacă nu ajungi să o testezi live în showroom-ul de pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești 226.

Spor la cumpărături!

Fotografii și video: via Feydom

One Comment

  1. Maria

    Un magazin excelent, multumesc pentru recomandare!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed