Vara a venit mai devreme, cu design inclus: Prosopul Suprarealist de plajă

Nici că am putea descrie mai bine aceste vremuri decât ca pe un colaj: fragmente de senzații, idei și dorințe care încearcă să-și găsească un sens comun, unitate în diversitate, totul cu garnitură de suprarealism. Iar noile Prosoape Suprarealiste de plajă urmează ingenios aceeași idee: vin în ediție limitată și sugerează povești cu soare prin colaje în culori statement, de inspirație vintage, create de Noemi Meilman.

„Prosopul Suprarealist de Plajă te va însoți în vacanțele ce vor veni, la mare, la ocean, la piscină, pe terasă sau în curțile magice, cu pomi și copaci plantați de bunici, în care miroase a fructe și a liniște. Pentru fiecare prosop am creat câte un colaj care să completeze povestea. Scrisul Surreal Times a fost realizat de Marina Moldovan, creatoarea brandului Skin Deep”, ne-a spus Noemi.

Prosopul Suprarealist de plajă este realizat pe fața printabilă – 100% din microfibre și pe verso, din 100% bumbac, are dimensiunea de 70×140 cm. și este o ediție limitată, de 30 de bucăți.

Prosopul costă 290 de lei și poate fi achiziționat exclusiv de pe www.molecule-f.ro.

Fotografii: prin Noemi Meilman

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed