Vice Versa: hotelul care te trece prin toate cele 7 păcate

Suntem  în Paris, foarte aproape de Parc des Expositions Porte de Versailles. Intrăm într-un hotel care ne va transporta până în Rai și-napoi. Dar, după cum știm de la Dante încoace, până la albul serafic al marelui lobby, ne va trece prin cele 7 păcate, reprezentate de fiecare nivel al hotelului. Credincioși sau profani, bine ați venit la Vice Versa.

Hotel Viceversa - Designist 2 Lobby-ul alb: cu aripi de înger pe perete și lustre sub formă de nori pufoși. Suntem vegheați de inorog. Tapetul 3D, ce imită ancadramentele clasice, este de la brandul francez Elitis, v-am povestit despre el aiciHotel Viceversa - Designist Hotel Viceversa Designist 3Frânghia albă, care, ca în vise, ne trage în sus. Revenind cu picioarele pe pământ, aici joacă rolul unui cuier ingenios.

Cum spuneam, amenajarea fiecărui etaj al hotelului reprezintă unul dintre cele 7 păcate, înscris pe treptele ce ne conduc de la un nivel la altul. Decorul Vice Versa e semnat de designerul Chantal Thomass: Chantal a creat de la scenografie până la piesele pe care o conturează, adaptate fiecărei camere în parte.

Înainte de a ne alege păcatul preferat, în restaurant experimentăm gustul raiului:

Hotel Viceversa Designist 4 Hotel Viceversa Designist 5 Hotel Viceversa Designist 6 Când gusturile, îmbinate cu decorul, te transportă în rai.Hotel Viceversa Designist 7

Să revenim la păcate… sau plăcerile vinovate care ne “colorează” viața. Am ales 5 cu sau, mai degrabă, în care am dormi liniștiți măcar o noapte la Vice Versa.

Despre ce păcat credeți că e vorba mai jos?

Hotel Viceversa Designist 8Ați ghicit – Avariția!

Vice Versa - Designist

Hotel Viceversa Designist 9 Nebunia sau crima, cu mult roșu și negru.

Hotel Viceversa Designist 10

Invidia, reprezentată de multe accesorii fashion. Spre deosebire de Avariție, pusă în scenă mult mai masculin, invidia este atât de feminină. 🙂

Hotel Viceversa Designist 11 Pofta sau lăcomia într-un mix de pastel și detalii delicate: covorul e genial, completat de scaunul cupcake și pernuțele macarons.Hotel Viceversa Designist 12

Orgoliul, din nou într-o reprezentare masculină:

Hotel Viceversa Designist 14

Hotel Viceversa Designist 13

Cele 7 păcate merită experimentate cu șarm, și nu cu gravitate. Ludicul și ironia scenografiei create de Chantal sunt vizibile la tot pasul. Cu ceva premeditare, prețurile pentru o cameră dublă încep de la 126 euro/noapte. Nu-i rău deloc pentru centrul Parisului.

Vice Versa - Designist 2

Să păcătuiți frumos! Restul tentațiilor aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed