Visezi la o vară cu mai puțin soare, dar mai plină de culoare? Privește-ți fereastra.

Mai exact, fereastra din mansardă, cea prin care se varsă toată lumina din lume direct pe podea, pe mobilier, ba chiar și în pat, mai ales în timp ce tu încerci să dormi. Nu ți se pare că lipsește ceva ca să fie totul ideal? Ceva care nu doar că blochează instantaneu lumina dacă asta îți dorești, dar e și o felie custom made care se asortează cu încăperea ta? Prietenii de la VELUX ne-au povestit mai multe despre soluția opacă și colorată pe care au creat-o, așa că episodul 3 din serialul nostru feat. VELUX e pe cale să înceapă!

E vorba despre noua colecție de rulouri opace VELUX, Colour By You, pe care le găsești în 1800 de culori (!!!). Trebuie să lucrezi și tu un pic pentru asta, totuși (nicio grijă, e chiar distractiv!): intri pe www.veluxshop.ro/colourbyyou, citești instrucțiunile și începi să îți plimbi cursorul prin simulatorul gamei de culori. Când găsești ceva care îți atrage atenția, e suficient să dai click pe culoare și o vei vedea în acțiune pe rulourile opace din imaginea din dreapta. E tare simplu!

În cazul în care ți-ai făcut documentarea dinainte și știi deja codul de culoare RAL® sau NCS® care ți se potrivește, ai un câmp special în care îl poți nota ca să primești nuanța pe care ți-o dorești.

Ca totul să fie în ordine, mai trebuie doar să alegi tipul și dimensiunea ferestrei tale VELUX de mansardă și ești gata pentru comanda custom made 🙂

Apropo, dacă dai click în câmpul special de pe fotografie, poți face alegerea pentru camera copilului…

…sau chiar pentru camera de zi – colecția Colour By You se adaptează fiecăreia dintre încăperile din mansardă.

“Colecția inovează prin faptul că accentul cade preponderent pe client și pe faptul că este încurajat să inoveze cromatic în mansarda sa: el este cel care ,,îmbracă haina artistului” și își alege nuanțele favorite, adecvate spațiului său de locuit. Tot ceea ce trebuie să facă este să intre pe magazinul de rulouri www.veluxshop.ro și, cu un click, va putea accesa un simulator care îi va indica precis, în funcție de codul RAL al culorii alese, nuanța dorită pe un rulou opac interior. Este vorba, deci, de o libertate totală de alegere dată proprietarilor de mansarde prevăzute cu ferestre VELUX”, ne-au povestit cei de la VELUX. 

Înainte de final, ne întoarcem un pic la partea funcțională și-ți mai spunem că poți să montezi rulourile opace VELUX ușor și simplu chiar dacă n-ai mai făcut-o până acum – durează doar câteva minute cu ajutorul sistemului unic VELUX Pick&Click!™ – și sunt testate împotriva substanțelor nocive. În plus, au un efect de întunecare de 99,9%, indiferent de culoarea pe care ai ales-o, așa că nu te feri de nuanțele deschise, o să te odihnești la fel de bine.

Le poți comanda direct de pe veluxshop.ro, iar livrarea este gratuită. Cât pentru o vară cu mai puțin soare, dar mai multă culoare!

Imagini: prin VELUX

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed