Vrei un coş de picnic de la iLUX.ro? ÎNCHIS!

Sperăm că şi vouă v-au plăcut coşurile de picnic prezentate precum nouă comentariile voastre! Nu ne-a fost uşor să alegem şi ne-am fi dorit să ne teleportăm în multe dintre scenariile create de voi. Îndemnul care ne-a convins a fost cel al Adelinei Marcu: “Români, picnuiţi frumos!!”, ceea ce vă dorim să se întâmple cât mai des. O felicităm pe Adelina Marcu, aşteptăm să ne povestească cum va fi primul picnic cu coşul DeLuxe, de la iLUX.ro, şi pe voi toţi pentru creativitate. Mulţumim tuturor!

Recunoaştem că ne place să mergem la picnic (doar aşa ne-am şi început primăvara) şi regretăm doar că nu o facem cât mai des cu putinţă. Chiar weekendul acesta ne gândeam să tragem o fugă până în pădurea Cotmeana, să stăm la umbră şi să petrecem câteva ore de huzur, pe răcoare, cu o gustare light 😉 Un singur lucru însă nu ne place când vine vorba de pregătiri: mulţimea de plase şi plăsuţe care se strâng, deşi nu am pus la pachet decât o masă frugală pentru cel mult 4 persoane, stropită de ceva răcoritoare. Aşadar, soluţia unui coş de picnic pare să ne privească direct.

Iată un coş de picnic sub formă de troler, care nu numai că rezolvă problema depozitării eficient, dar poate fi transportat uşor chiar şi pe un drum mai abrupt spre luminişul în care ţi-ar plăcea să pui masa – fără să te opinteşti să-l cari în braţe. Este prevăzut cu un sistem troler, cu mâner care se ridică şi roţi.

 Coşul de picnic troler este din răchită lăcuită într-o nuanţă de gri albăstrui, iar pe lângă mâner are şi o baretă de piele, uşor patintă, ceea ce îi dă un aer vintage. Vine cu tot ce trebuie pentru 4 persoane: o faţă de masă (155 x 135 cm), 4 farfurii de ceramică, 4 seturi de tacâmuri din oţel inoxidabil, 4 pahare din sticlă, 1 deschizător de sticle. Are şi un compartiment termoizolant generos, ceea ce înseamnă că mâncarea şi sticla de vin vor sta la răcoare destul de mult timp. Dimensiuni: L 41 x l 34 x h 45 cm. Îl poţi comanda pe iLUX.ro.

Tot pe iLUX.ro, printre multe şi felurite cadouri, am descoperit alte câteva modele de coşuri de picnic, care nu numai că ne-ar face să punem lucrurile mai rapid, grupat şi cu entuziasm în portbagaj şi să ieşim şi mai repede din oraş, dar sunt şi cadouri ideale pentru prieteni, mai ales pentru cei care se căsătoresc acum, că tot e sezonul. Să le urăm să petreacă cât mai mult timp în aer liber!

Cam aşa arată, zicem noi, coşul de picnic al unor romantici îndrăgostiţi de lejeritatea unei mese la iarbă verde. Coşul Folk, pentru 2 persoane, este din răchită lucrată şi colorată manual, iar mânerele şi baretele din piele ecologică roz fac un contrast delicios. Are L 37 x l 27 x h 18 cm şi, credem noi, poate sta şi în portbagajul mai generos al unei biciclete.

Este şi coşul nostru de picnic preferat 🙂 Vine la pachet cu 2 seturi de tacâmuri din oţel inoxidabil, 2 farfurii din ceramică şi 2 căni din ceramică. Este country şic, costă 305 lei şi poate fi comandat aici.

Pentru că am deschis capitolul romantism şi ieşiri în 2, trebuie să cotinuăm cu coşul Romance, tot pentru 2 persoane. Şervetele cadrilate care vin împreună cu accesoriile îl fac o piesă jovială, cu care ţi-ai petrece relaxat o zi întreagă pe afară. Mai mult, tot interiorul coşului este dublat cu un material termoizolant, care păstrează vinul si bunătăţile din zori şi până-n seară.

Ne plac lănţişoarele care ţin capacul la 90 de grade şi culorile de flori proaspete ale şervetelor. Şi ne-am cam dori un astfel de “al treilea element” în ieşirile noastre 🙂 Vine cu 2 seturi de tacâmuri din oţel inoxidabil, 2 farfurii din ceramică, 2 pahare din sticlă şi un deschizător. Mânerele sunt din piele, cu inserţii metalice, iar dimensiunile: L 40,5 x l 30 x h 21 cm. Îl poţi comanda aici.

Trecem însă şi la gusturi mai conservatoare, cu un twist la zi. Oval este un coş care ne aduce aminte de povestea Scufiţei Roşii, nu de partea cu lupul cel rău, ci de cea cu merindele multe şi gustoase, şi arată precum îi spune numele: foarte încăpător, oval şi uşor de purtat la braţ. Cele două clape ale capacului se dau la o parte simultan şi dezvăluie o căptuşeală în roşu şi negru, care asortată la culoarea lui mahon îi dă un aer old school, dar cool şi o savoare retro.

Este din răchită în culoarea mahonului, iar mânerul este împletit din acelaşi material, ceea ce-i dă rezistenţă. Pentru că este un coş pentru 4 persoane, vine cu: 4 farfurii de ceramică, 4 seturi de tacâmuri din oţel inoxidabil, 4 pahare din sticlă, 1 deschizător de sticle. Dimensiuni: L 39,5 x l 27 x h 39 cm. Îl poţi comanda aici.

Korn este şi el un coş foarte încăpător, pentru 4 persoane, care pe lângă compartimentul destinat veselei şi accesoriilor, mai are prevăzut unul termoizolant pentru mâncare şi răcoritoare. Este un coş din salcie împletită, ale cărui clapete se dau la o parte lasând tot interiorul deschis, iar închise sunt fixate cu o baretă din înlocuitor de piele.

Vine gata pregătit cu pahare din sticlă, farfurii din porţelan, set de tacâmuri, toate pentru 4 persoane, tirbuşon, suport pentru sare şi piper. Şi parcă invită la o masă rustică, sănătoasă! Dimensiuni: L 47 x l 33 x h 24 cm. Îl poţi comanda aici.

Surpriza este un Concurs! Pentru că ne dorim ca împreună cu familia şi prietenii tăi să te bucuri de timp petrecut cu dichis în aer liber, împreună cu iLUX.ro îţi facem cadou un coş de picnic – Coşul DeLuxe, pentru 4 persoane! Va fi imboldul meselor în natură, pentru că experienţa coşului de picnic e un must cel puţin în weekend-urile călduroase.

Coşul de picnic DeLuxe este din salcie împletită şi lăcuită în culoarea ambrei, are cureluşe din piele ecologică, iar atunci când e închis pare un cufăraş vintage. Vine echipat cu şervete dungate, asortate căptuşelii înflorate, dar şi cu un compartiment termoizolant generos. În interior vei găşi tot ce ai nevoie: 4 pahare de vin din sticlă, 4 farfurii ceramice, 4 seturi de tacâmuri din oţel inoxidabil, deschizător de sticle, suport pentru sare şi piper.

Dimensiuni: L 51,5 x l 31,5 x h 26,5 cm. Nu-ţi mai rămâne decât să pui mâncarea şi să te pregăteşti de drumeţie 🙂 Preţul lui este de 540 lei.

Pentru a ajunge la tine acest frumos coş, trebuie să:

1. Dai like paginilor de facebook iLUX.ro şi Designist.ro.
2. Postezi pe wall-ul tău articolul dedicat coşurilor de picnic şi concursului, să se ducă vestea mai departe
3. Ne spui care ar fi pentru tine scenariul ideal de picnic, ce implică coşul DeLuxe.

Deadline: Duminică, 5 august, ora 16.00. Cel mai creativ răspuns va primi coşul de picnic DeLuxe pentru a-şi duce scenariul ideal la bună îndeplinire şi frumoasă petrecere. Succes tuturor!

Pentru mai multe idei de cadouri, intră pe iLUX.ro.
Fotografii: iLUX.ro

81 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed