Where did the color go? O expoziție by Serebe

Cu Serebe (Alexandra Albu) ne-am întâlnit anul trecut în decembrie, la prima ediție a târgului Made in RO. Broșele și picturile ei au atras foarte mulți dintre vizitatorii târgului nostru, iar cei mai mulți, printre care ne numărăm și noi, au plecat cu o broșă în piept ori drept cadou 🙂

De pe 14 aprilie, în Control, de la ora  17:00, începe o expoziție cu lucrările ei: ne așteaptă picturi explozive, dar și multe alte “goodies” (sacoșe personalizate și accesorii) semnate Serebe. Expoziția rămâne în Control (str. Constantin Mille nr. 4) până pe 28 aprilie.

Serebe - Designist (4)
Where did the color go?

Diagnostic: ADHD cromatic-simptomatic, cu reverberații creative pe acril

Explicație aclinică: Pentru toate culorile cuminți există un loc sub soare. De celalalte mă ocup eu. Mă știți pe mine, trântesc pe pânze toti prietenii imaginari care-mi taie calea. Sau monștrii sociabili, personajele poveștilor care nu și-au găsit încă nașul și personalitățile mele multiple. Și fiindcă tot navighează dânșii prin mintea mea, m-am decis să-i scot din lada de zestre mentală și să pun de-o expoziție explozivă pe 14 aprilie. După ce Baba Dochia-și leapădă cojoacele, scot și eu la lumină toată imaginația pe care am lăsat-o la dospit peste iarnă.

Serebe - Designist (2)

Mai multe lucrări semnate Serebe (Alexandra Albu) poți vedea pe pagina ei de facebook. Iar pentru a fi la curent cu evenimentul, îl găsiți și aici.Serebe - Designist (1)

Tratament: Vă invit într-un iatac din Control +1, la etaj adică, în data sus menționată, la un spectacol de circ static. Culori în echilibristică, personaje la grămadă-n pânze și fiindcă grămada cere vârf, alți indivizi imaginați. Contraindicat claustrofobilor cromatici sau celor care-au uitat că joaca are cele mai multe nuanțe.

Serebe - Designist (3)

Întrebare: Unde s-a dus culoarea?
Răspuns: Pe pânzele Albe.
Detalii: Pentru exuberanți, avem și-un colț de bunătăți bibilite de subsemnata. Sunt de adoptat toate și vă așteaptă în Control de pe 14 aprilie până pe 28.

Serebe - Designist (5)

One Comment

  1. […] zone de la etajul 4 al parcării. De curând v-am povestit și de o expoziție semnată de Serebe, aici. Fotografii de Adrian Cinciu pentru WeArt […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed