Workframe: cel mai mic birou e și pliabil!

Vă povesteam săptămâna trecută de soluția genială găsită de designerul german Michael Hilgers pentru balcoanele mici – balKonzept. Același designer, după ce în 2012 câștiga Interior Design Awards cu un birou super slim & practic – Flatmate, tocmai a devenit în 2013 câștigătorul aceluiași premiu tot cu o soluție pentru un birou mic: cel mai mic, zicem noi – Workframe.

Workframe (6) Workframe (1)

Workframe este produs de compania Müller Möbel, acceași care îl produce și pe Flatmate, iar dimesiunile sale îl fac mai mult decât appealing: L 70 x l 55,5 (deschis) x h 52,5 cm (pliat). Este prevăzut cu 4 prize pentru încărcare (model european), spațiu de organizare pentru cabluri, instrumente de scris, loc de depozitare a smart phone-ului și a tabletei, plus board-ul magnetic – care vine la pachet cu 3 magneți.

Workframe (3)

Grosimea laturilor din plywood este de aproape 2,5 cm, ia atunci când e pliat – de aprox. 4, 5 cm, pierzându-se practic în peretele camerei, mai ales dacă alegi un front alb. Workframe (4)

E ideal de folosit în camere prea mici pentru un birou “normal”, în camere de hotel, case sau apartamente de vacanță – permițându-ți o stație de lucru cu tot ce ai nevoie. Prețul unei astfel de stații-birou este de 585, euro, la care mai adaugi 15 euro pentru transportul în Europa.

Workframe (7)Iar dacă atunci când e pliat nu vrei doar un front alb care să se piardă în textura peretelui, îl poți personaliza cu fotografia sau culoarea preferată (cum vedeți aici) sau, de ce nu, cu o oglindă, că tot vorbim de spații mici care trebuie să fie multifuncționale.

Pe noi ne-a convins Workframe, sperăm că și pe voi!

Fotografii: prin Müller Möbel

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed