Vrei să înveți despre tehnicile de comunicare persuasivă în business?

Marţi, 24 mai 2016, între orele 10:00 şi 14:00, la Ernst & Young Bucharest Tower Center, Femei în Afaceri organizează workshop-ul Tehnici de comunicare persuasivă în business, susţinut de Cătălin Chirilescu, trainer MMM Consulting, o întâlnire dedicată atât antreprenoarelor, cât şi persoanelor care lucrează într-o companie şi care îşi doresc să dobândească cunoştinţele necesare pentru a comunica cu impact şi a putea negocia cât mai eficient.

Catalin

Unde?
Evenimentul va avea loc la sediul Ernst & Young: Bucharest Tower Center, etajul 22, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 15-17, Sector 1, Bucureşti.

De ce să participi?

Influenţăm şi ne lăsăm influenţaţi în fiecare zi. Dar oare facem asta conştient? Ştim despre ce e vorba sau ne poate “păcăli” oricine, oricând, oriunde? Cert este că fără să ne dăm seama, folosim limbajul de influenţare subconştientă în vânzări, în negocieri, atunci când ne prezentăm produsele/serviciile sau pur şi simplu atunci când participăm la orice proces de comunicare.

Workshop-ul Tehnici de comunicare persuasivă în business te va învăţa cum să conştientizezi şi să aplici corect şi complet aceste tipare de limbaj astfel încât să îţi atingi scopul dorit.

Concret, vei învăţa:

  • Cum să formulezi un mesaj care să meargă direct în subconştient-5 tehnici de limbaj
  • Cum să te aperi şi să dejoci mesajele care se vor a fi duse direct în subconştient
  • Care este tonul pe care să-l foloseşti atunci când aplici tehnicile de limbaj
  • Cum să produci shift-uri care să schimbe perspectiva interlocutorului într-un proces de comunicare

Cine este trainerul?

Cătălin Chirilescu este trainer MMM Consulting, speaker, consultant şi antreprenor. A fost Training & Development Specialist la Coca-Cola HBC România, unde a livrat tot ce înseamnă soft skills pentru cei 1700 de angajaţi din reţeaua Coca-Cola HBC România, începând de la Effective Communication & Listening până la Negociere şi Vânzări.

Are peste 150 de grupe de “Train of Trainers”, “Public Speaking”, “Persuading & Influencing” livrate până în prezent în diverse companii de training din România, peste 7000 de ore de training la activ pe aceste 3 arii. În plus, este autor al e-book-ului “Public Speaking – Secrete & Trucuri”, şi deţine o certificare acreditată internaţional NLP. În MMM Consulting a livrat atât pentru companii multinaţionale, cât şi pentru clienţi cu un număr mai mic de angajaţi, inclusiv companii antreprenoriale.

WORKSHOP Tehnici de comunicare persuasiva in business

Accesul la eveniment

Taxa de participare este de 150 lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare. Taxa de participare pentru membre este de 112,5 lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus)

Înscrierile se fac la: membership@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0762 677 111.

Informaţii complete despre eveniment: aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed