Zâmburi: poveștile se transformă în realitate la Made in RO, 17&18 mai @ Impact Hub!

Despre Zâmburi, “poveștile ultra-scurte de descrețit fruntea oamenilor mari”, v-am povestit aici. Zâmburi vin pe 17 și 18 mai la Made in RO -Târg de design românesc @ Impact Hub Bucharest, etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc.

Zamburi-Stefan-Liute-Designist-11

Made in RO Targ de design romanesc editia 4 vizual finalCreatorii Zâmburilor, Adriana și Ștefan Liuțe, pe care îi vei cunoaște la târg, au transformat poveștile cu sâmburi de zâmbet în realitate: ilustrațiile super simpatice ale felicitărilor te așteaptă acum pe tricouri. Și vei fi întâmpinat, încă de la intrare, de un personaj-surpriză!

Zamburi - Made in RO - Designist (5) Zamburi - Made in RO - Designist (7)Tricourile Zâmburi. Noi le-am văzut deja: sunt colorate și cu tâlc, iar materialul este unul foarte bun & fin! Brandul de la care vin tricourile este James & Nicholson.

Zamburi - Made in RO - Designist (8)

În weekend, la Made in RO, îți poți crea singur tricoul Zâmburi, datorită designului interactiv la care s-au gândit Adriana și Ștefan. Pe scurt, vii la târg și alegi mai întâi culoarea tricoului, dintre culorile disponibile, iar apoi ilustrația preferată dintre cele 41 desenate pe felicitările Zâmburi. La final tricoul ajunge la tine acasă împreună cu felicitarea-cadou, din care e inspirat!

Tricou Zamburi - Designist (1) Poți face un cadou la distanță și prietenilor care nu ajung la Made in RO -Târg de design românesc în weekend. Rezolvi ecuația de design a tricoului-surpriză și pentru ei (mărime, culoare, ilsutrație preferată) și îl vor primi împreună cu felicitarea-cadou la ei acasă! Un dar unic (tricou + poveste), în ediție limitată, made in RO.Tricou Zamburi - Designist (2)

Paznicul felicitărilor și tricourilor va fi Părălel, personajul-surpriză coborât dintr-o ilustrație Zâmburi la Made in RO!

Zamburi - Made in RO - Designist (4)

Zamburi - Made in RO - Designist (2)Părălel a fost creat de Lia Rădoi, inspirată de alura personajului din povestea Zâmburi.Zamburi - Made in RO - Designist (3) Zamburi - Made in RO - Designist (1) Zamburi - Made in RO - Designist (1)

Felicitările, tricourile Zâmburi și cățelul freelancer Părălel te așteaptă în weekend, pe 17 și 18 mai, la  Made in RO -Târg de design românesc @ Impact Hub Bucharest, etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc.

Vei vedea că vei zâmbi mai mult în preajma lor. 🙂

Facebook event aici.

cover foto Made in RO pentru site

 

Iată unde trebuie să ajungi:

Locatia Impact Hub Bucharest made in RO 4 441 Design Studio: new entry la Made in RO. În weekend, pe 17 18 mai, lansează noua colecție @ Impact Hub

Te așteptăm! Dă-le de știre și prietenilor tăi icon smile 441 Design Studio: new entry la Made in RO. În weekend, pe 17 18 mai, lansează noua colecție @ Impact Hub

3 Comments

  1. […] Zâmburi: poveștile se transformă în realitate la Made in RO, 17&18 mai @ Impact Hub! […]

  2. […] tricouri. Mai mult, vii în weekend la Impact Hub și îți creezi chiar tu tricoul – afli tot aici. La orice tricou personalizat pe placul tău primești cadou felicitarea din care e […]

  3. […] semnate de Anamaria Dobraș (DD Jewelry) Tricourile Zâmburi în exercițiul admirației Colecția nouă, de inspirație urbană, semnată Mihaela Ivana. Un […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed