Ferestrele Bucureștiului ajung la Made in RO pe cănile Una ca Luna

Pe 17 și 18 mai,  te așteptăm la o nouă ediție Made in RO -Târg de design românesc, la Impact Hub Bucharest, etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc. Așa cum te-am obișnuit, te vor provoca la shopping de design românesc colecții în premieră, multe dintre ele inspirate de spațiul urban. Tema acestei ediții, denumită sugestiv Urban Interior, se aliniază temei centrale a festivalului Romanian Design Week.

Una ca Luna - Made in RO - Designist (1)

Una dintre colecțiile noi, special creată pe tema ediției – Urban Interior, sunt cănile cu ferestre din București, create de Una ca Luna.

“Colecția Ferestre din Bucureşti are ca eroine ferestrele caselor vechi din Bucureşti. Cred că aceste ferestre decorate în sute de feluri sunt o individualitate a oraşului nostru. Deşi le ignorăm de multe ori, privite cu atenţie devin personaje principale ale unui scenariu de teatru, cu personaje diverse, pline de personalitate.” , spune designerul Anca Vintilă Dragu, creatoarea brandului Una ca Luna.

Una ca Luna - Made in RO - Designist (4)Anca pregătește și o hartă reală a ferestrelor din București, care ajung la voi desenate pe căni – indicând numărul străzii cu fereastra aleasă!

“Conceptul colecţiei Ferestre din Bucureşti vă propune un joc de vânătoare de ferestre prin Bucureşti. Am creat o mică hartă pe care se regăsesc străzile, iar fiecare obiect din colecţie are numărul şi denumirea străzii unde puteţi găsi fereastra aleasă.”, ne-a povestit Anca.

 

Una ca Luna - Made in RO - Designist (2)Prețul unei căni este de 120 lei
Una ca Luna - Made in RO - Designist (3)

Acesta este doar un preview al colecției Ferestre din Bucureşti, semnată Una ca Luna. Vei descoperi toate cănile și harta ferestrelor reale din oraș care au inspirat-o pe Anca la Made in RO -Târg de design românesc, pe 17 și 18 mai, la Impact Hub Bucharest, etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc.

Mai mult, această ediție aduce în premieră un spațiu special dedicat ceramicii și designerilor care lucrează cu acest material: Anca este unul dintre cei 5 designeri care te vor aștepta cu piese foarte decorative, proaspăt scoase din cuptor.

Made in RO Targ de design romanesc editia 4 vizual final

Be there 🙂

Facebook event aici.

4 Comments

  1. […] Ferestrele Bucureștiului ajung la Made in RO pe cănile Una ca Luna […]

  2. […] dintre noi ne uităm lung în plimbările prin oraș la casele vechi și ferestrele lor. Designerul Una ca Luna a dus “jocul” mai departe, iar în weekend vei regăsi poate și ferestrele tale […]

  3. […] Căni de porțelan pe care vei regăsi poate și fereastra ta preferată din București: “Conceptul colecţiei Ferestre din Bucureşti vă propune un joc de vânătoare de ferestre prin Bucureşti. Am creat o mică hartă pe care se regăsesc străzile, iar fiecare obiect din colecţie are numărul şi denumirea străzii unde puteţi găsi fereastra aleasă.”, ne-a povestit artista Anca Vintilă Dragu, creatoarea Una ca Luna. […]

  4. […] Cănile cu ferestre din București, semnate Una ca Luna. […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed