Cămaşa business întâlneşte broderia autentică românească

Acum aproape un an vă povesteam despre lansarea brandului de cămăşi şi accesorii pentru femeile de afaceri, Alisia Enco. Iar pentru că finalul de an ne-a prins în vrie, recuperăm acum noutățile. După gulerele ce dau un twist șic oricărei cămăși prea serioase,  fondatoarea Alice Botnarenco propune o reîntoarcere la origini prin noua sa colecţie de cămăşi Tradiţionale.

Alice-Botnarenco-colectia-TraditionaleInspirată de autenticitatea şi frumuseţea cusăturilor populare româneşti, noua colecţie Tradiţionale îmbină rigurozitatea unei cămăşi business impecabile cu naturaleţea broderiilor de altădată.

Îmbogăţită cu trei modele de cusături din regiuni diferite ale ţării, numite simbolic Hora fetelor, Trifoi şi Floare de mai, colecţia Tradiţionale vine cu un suflu proaspăt în garderoba femeilor de afaceri, demonstrând că nu au nevoie de ţinute extravagante pentru a ieşi în evidenţă, ci doar de câteva elemente discrete.

Camasa-ALISIA-ENCO-Traditionale-Floare-de-mai Camasa-ALISIA-ENCO-Traditionale-Hora-fetelor

Noua colecţie Tradiţionale pune în continuare accent pe calitatea deosebită a cămăşilor, de la materialul din bumbac 100% până la cusătura impecabilă şi împachetarea cu grijă în cutia premium.

Colecţiile Alisia Enco se comercializează în prezent exclusiv prin intermediul propriului magazin online. Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit şi se face în 1-2 zile.

Camasa-ALISIA-ENCO-Traditionale-Trifoi-(2)

 

Cum în curând vine ziua Unirii, am zis să ne asortăm cu vestea noii colecții. Cât despre accesorii fashion de asortat cămășilor, nu uitați de colecția Măiastra, lansată de Iutta, în decembrie, îmbogățită cu huse pentru gadget-urile office. Pielea brodată românește va veni mănușă bumbacului brodat.

Fotografii: prin Alisia Enco

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed