Delta DesignExpo. Vizitează expoziția până pe 9 mai!

Săptămâna trecută am fost la vernisajul Delta DesignExpo, expoziția de noutăți internaționale și design românesc ce s-a deschis pe 24 aprilie și te așteaptă să o vizitezi până pe 9 mai.

Deși știam o parte dintre noutățile ce urma să fie prezentate în premieră în showroom (v-am povestit despre ele aici), când le-am văzut distribuite scenografic în decor, completate cu obiecte de design românesc a fost o cu totul altă senzație, similară cu cea a descoperirii unui spațiu cu totul transformat. Și chiar așa arată acum showroom-ul Delta Studio de pe Șoseaua Progresului nr. 1-3, foarte aproape de intersecția Răzoare, din București.

5Delta DesignExpo - DesignistEtajul al doilea al showroom-ului este dedicat noutăților pentru spațiul băii. Iar primul etaj (foto jos) prezintă cele mai noi finisaje ceramice și piese de mobilier pentru bucătărie și restul casei într-un mix fin cu obiecte de design românesc.
9Delta DesignExpo - Designist

Programul serii a curs relaxat, iar invitații în număr mare s-au plimbat, au socializat și fotografiat noutățile preferate, iar aici ne includem și pe noi. 🙂 Ne-am bucurat să vedem câți designeri români au răspuns call-ului lansat acum 3 săptămâni pe Designist. Cât despre lansările recente internaționale care se regăsesc acum în showroom sunt un must see. În plus, până pe 15 mai beneficiezi de promoții: 20% la mobilierul pentru baie și bucătărie produs de Delta Studio; 10% la toate produsele din showroom. Asta doar dacă te înscrii pe site-ul lor. Multe detalii pe www.deltastudio.ro/promotii.

13Delta DesignExpo - Designist 15Delta DesignExpo - Designist 16Delta DesignExpo - Designist 24Delta DesignExpo - Designist

23Delta DesignExpo - Designist

Vernisajul a început cu un scurt moment artistic, iar apoi Dragoș Bonea, director general Delta Studio, ne-a introdus nu doar în trendurile internaționale expuse, ci și în noutățile companiei. Pe scurt, site-ul Delta Studio te va întâmpina în curând cu o interfață nouă, ce te orientează mult mai bine în galeria de produse și servicii. Mai mult, site-ul va fi completat și de o aplicație pentru Iphone și Android.

Dragoș Bonea a pus accentul pe calitate – a vieții, prin serviciile și soluțiile de design oferite; pe informația în pas cu trendurile de pe blogul Delta Studio; pe colaborarea cu cei mai buni profesioniști pentru proiectele de amenajare și pentru proiectarea și producerea integrală a mobilierului la fabrica Delta Studio; și pe susținerea designerilor și arhitecților români, ale căror proiecte metarializate pentru baie și bucătărie se regăsesc deja în showroom. Toate acestea garantate de două decenii de experiență în domeniu.

17Delta DesignExpo - Designist 18Delta DesignExpo - Designist 20Delta DesignExpo - Designist

6Delta DesignExpo - DesignistMobilier de baie Cutia, semnat de arhitect Andreea Pinter, prin Delta Studio, într-un ambient conturat cu faianță 3D, de la FAP.

Tot în seara vernisajului au fost anunțati și cei 10 arhitecți care au câștigat o călătorie de studiu la renumitul brand Porcelanosa, în Spania, un motiv în plus să începi o colaborare cu Delta Studio, pentru a fi selectat la edițiile viitoare: 5 dintre arhitecți au fost desemnați de echipa Delta, iar 5 trași la sorți dintre colaboratori.

Breaking news pentru designerii de produs: un Concurs tocmai a fost lansat pe pagina de facebook Delta Studio, ce îi vizează pe designerii de produs prezenți în expoziție. Votezi printr-un Like obiectul preferat – aici, iar designerul piesei ce strânge cele mai multe Like-uri pleacă și el într-o călătorie de studiu la fabrica Porcelanosa.

19Delta DesignExpo - DesignistAnunțarea câștigătorilor și momentul tragerii la sorți

Delta Design - DesignistȘi câteva “fragmente” din expozițe:

11Delta DesignExpo - DesignistÎn centru, masă semnată de designerul Vlad Oană
12Delta DesignExpo - DesignistMasă Interiology, cu picioare din beton și blat din lemn, încă un design românesc25Delta DesignExpo - DesignistLampă Izzi Design

N4S_4677În centru, piese de mobilier semnate Silva Artis

N4S_4646Lămpi Palier Design4Delta DesignExpo - DesignistMăsuță creată de Alexandra Popa & Daniela Gheorghiu și lampă semnată de Cristina Bulat3Delta DesignExpo - Designist Noutăți Marie Nouvelle2Delta DesignExpo - DesignistMăsuță de cafea semnată Cristina Bulat
1Delta DesignExpo - DesignistScaun semnat de Beniamin Zăgrean

Mergeți să vedeți toate noutățile internaționale și obiectele de design românesc până pe 9 mai. Veți descoperi produse inovative și un rezumat fin al tendințelor pieței internaționale și al celei locale. Expoziția este deschisă conform programului showroom-ului.

7Delta DesignExpo - Designist 10Delta DesignExpo - Designist 21Delta DesignExpo - Designist 22Delta DesignExpo - Designist

Un singur feedback mai lipsește: ca la toate evenimentele reușite, petrecerea a continuat până mai târziu, în restaurantul alăturat showroom-ului (Wellness Cuisine) și pe terasa acestuia.

26Delta DesignExpo - Designist

Delta Studio- eveniment - DesignistMai multe fotografii de la eveniment vezi aici.

Fotografii: Mihail Turculeț, Dana Dinca

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed