Expoziție de noutăți internaționale și design de produs românesc la Delta Studio. Începe pe 24 aprilie!

Între 24 aprilie și 9 mai ne updatăm cu tendințele internaționale în domeniul ceramicii, amenajării băii și a bucătăriei în showroom-ul Delta Studio din București (Bulevardul Progresului nr. 1-3, foarte aproape de intersecția Răzoare) la Delta DesignExpo.

Echipa Delta Studio expune 35 de noutăți distribuite în ambiente pe care le vei descoperi pe cele două niveluri ale showroom-ului. Fiecare ambient va expune cele mai noi finisaje ceramice, piese de mobilier pentru baie și bucătărie lansate la celebrele târguri internaționale Cersaie și Cevisama.

7Expozitie design Delta Studio - DesignistParchet ceramic – o noutate de pus pe listă. Brand: Keope, colecția Soul, prin Delta Studio

Anul acesta, surpriza Delta DesignExpo o reprezintă completarea ambientelor amenajate în showroom cu obiecte și accesorii semnate de designeri români. Așadar, ai două săptămâni să te pui la punct cu tendințele pieței internaționale și locale de design, dedicate în special spațiului băii și bucătăriei. 🙂

Un rezumat binevenit dacă nu ai ajuns la ultimele ediții ale târgurilor Cersaie și Cevisama și poate nici la recent încheiatul Milan Design Week. Pentru că vei descoperi presărate în expoziție și fotolii, scaune, modele de tapet și canapele lansate de branduri internaționale din portofoliul Delta Studio.

afis expozitie design si noutati-deltadesign

Care sunt tendințele pentru 2015 în domeniul finisajelor ceramice?
Teaser cu o parte dintre noutățile ce te așteaptă în amenajările din showroom începând cu 24 aprilie:

Unul dintre trendurile care se face simțit și în amenajările din România este patchwork-ul ceramic. Gresia și faianța compun un mozaic de pattern-uri, iar compozițiile sunt din ce în ce mai grafice, dar și mai sofisticate.

3Expozitie design Delta Studio - DesignistFaianță din colecția Dover, brand Porcelanosa.

Delta Studio 3 - expozitie noutati - DesignistPatchwork ceramic marca Natucer, brand spaniol adus în exclusivitate în România de Delta Studio
Delta Studio 2 - expozitie noutati - DesignistDecoruri ceramice din colecția Creta, brand FAP

Delta Studio expo - Designist

Gresie și faianță din colecția Provenzal, brand Natucer, numai prin Delta Studio. Observați nota maur-orientală a plăcuțelor.

Efectul 3D al finisajelor. Ceramica ține pasul cu tehnologia: pattern-urile imprimă efecte 3D texturii, cu atât mai impresionante cu cât textura și nuanța ceramicii sunt naturale. Iar desfășurate pe suprafețe generoase amplifică efectul vizual.

8Expozitie design Delta Studio - DesignistDecor ceramic Diamante, din colecția Creta Natural, brand FAP.

“Cemento”: amprenta stilului industrial

Ceramica cu aspectul betonului aparent, râvnită de amenajările arhitecturale, industriale, capătă acum reliefuri organice.

11Expozitie design Delta Studio - DesignistFaianță din colecția Old, brand Venis (Porcelanosa Group)

Inspirația naturală & placări 100% naturale. Mozaicul creat din plăci “ondulate” de lemn e una dintre inovații: suntem, într-adevăr, la un alt capitol decât cel al placărilor ceramice acum, însă și modelele noi de gresie și faianță redau fidel forme și pattern-uri din natură. Textura lemnului e lăsată să respire, iar  finisajul este unul natural 3D. Ne și imaginăm cum poate arăta un perete întreg placat cu astfel de mozaic!

Vuva decor crochetMozaic din lemn, L’Antic Colonial, colecția Duna, prin Delta Studio

13Forme geometrice în vogă: Hexagonul.

Dintre toate formele și pattern-urile geometrice, hexagonul este noul trend. Plăcuțele conturează un fagure ale cărui nuanțe, texturi și reliefuri vor satisface atât stilurile mai decorative, cât și pe cele mai riguroase, numitorul comun fiind jocul hexagoanelor pe podea sau pe perete.

Delta-Studio---expo-noutati-RagnoPlăcuțe-hexagon, din colecția Rewind, brand Rango, într-un joc nu numai geometric, dar și de degradeuri, ce delimitează o zonă a băii. O idee de reținut!

6Expozitie design Delta Studio - DesignistMozaic ceramic Couture, de la Viúva Lamego, cu hexagonul accentuat de relieful plăcilor. Viúva Lamego, brandul portughez cu o istorie de peste 150 de ani, este adus în România în exclusivitate de Delta Studio.

Stiluri de amenajare: clasicul contemporan

Dacă nu știai deja, Delta Studio are o gamă proprie de băi și bucătării, ale căror concepte de amenajare și piese sunt semnate de arhitecți români, unele dintre ele fiind expuse și la târguri internaționale, cum este Târgul de la Milano. 

Le vei descoperi și în showroom: unele abordează influențele etno, altele sunt ludice sau minimaliste. Însă, dincolo de inovațiile la nivel de formă și finisaje, clasicul reinventat contemporan rămâne o constantă mai ales în cazul bucătăriilor produse la fabrica Delta Studio (tot aici sunt create și blaturile de lucru).

1Expozitie design Delta Studio - DesignistCărămida aparentă din colecția Santorini, brand Brikstone. O vedem încălzind decorativ și o amenajare contemporană.

Delta Studio - bucatarie la comanda - DesignistBucătărie Delta Studio semnată de arhitectul Mihai Constantin

Promoții

Un motiv în plus să mergi în showroom începând cu 24 aprilie sunt promoțiile atât la mobilierul de baie și bucătărie produs de Delta Sudio – va fi redus cu 20%; dar și la toate celelalte produse (sanitare, gresie, faianță, noutățile expuse, mobilier și decorațiuni de la furnizorii internaționali) – vor fi reduse cu 10%.
Doar în perioada 24-30 aprilie.

5Expozitie design Delta Studio - DesignistFotoliu Hug – un design Andrea Radice & Folco Orlandini, My Home Collection

Acestea sunt doar câteva dintre noutățile ce te așteaptă, începând cu 24 aprilie, în showroom-ul Delta Studio din București (Bulevardul Progresului nr. 1-3, foarte aproape de intersecția Răzoare) la Delta DesignExpo. Între 24 aprilie și 9 mai le descoperi în amenajări completate de obiecte de design românesc. Iar dacă unul dintre ambiente te va inspira în amenajarea casei tale, nu uita de promoțiile la toate produsele din showroom active până pe 30 aprilie.

Pagina de facebook dedicată expoziției aici.

16Expozitie design Delta Studio - Designist

Abia așteptăm să ne alegem ambientul preferat. 🙂
Pentru a fi la curent cu noutățile și proiectele Delta Studio, urmărește și pagina de facebook.

Fotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed