Dacă și tu visezi la pisici negre pe pereți…

Ești pe cale să deschizi postul care îți va schimba complet camera. Nu știm dacă visai exact la cele 15 modele de tapet care se vor înșirui mai jos, slabe șanse, dar știm sigur că măcar jumătate din ele o să-ți placă tare, tare. Am ales doar câteva designuri mai cuminți, pentru că noi suntem de părere că, dacă tot ești hotărât să finisezi cu tapet un perete (nu recomandăm mai mult), atunci nu te mulțumi cu un model neutru, ci fii gata să-ți asumi armate de pisici, stoluri de fluturi, lanuri infinite de flori sau desișuri întortocheate. Asta da, personalitate de designist!

Foto sus: Tapetul Jacaranda face parte din cea mai recentă colecție a brandului Designers Guild – Amrapali. Îl găsești în 8 nuanțe diferite.

Aș vedea tapetul Arboreta, de la brandul Harlequin, în camera unei tipe boeme, care pictează, brodează sau face obiecte hand made. Găsești același model și pe gri-bej.

Designerii brandul Zoffany s-au inspirat din interioarele suedeze de secol 18 atunci când au creat colecția Gustavus. Dacă îți plac interioarele diafane, cu tentă clasică, atunci te-am nimerit. Model Sophia (foto sus) & Model Eleonora (foto jos).

Plouă cu pisici și câini! 🙂 Alege unul din tapetele astea și ai statement-ul pe perete: cat person sau dog person. Tapetul Omega cats este de la brandul Sanderson și mai este disponibil în alte două culori.

Numai câini de rasă pe tapetul Best in Show, de la Osborne & Little. Te mai așteaptă încă două variante de culoare.

Se pare că veverițele și porumbeii sunt prieteni la cataramă. Cel puțin pe tapetul Squirrel&Dove, colecția Vintage, de la Sanderson. Noi vrem varianta colorată… acuuuum!!! 😉

Tapetul Rezzonico, parte a colecției Grand Tour Wallpapers a brandului Osborne & Little, a avut ca sursă de inspirație reperele arhitecturale ale Italiei. Merge într-o casă în culori luminoase, cu un aer sofisticat și artistic.

Tapetul Bergius face parte din colecția Linnaeus, brand Designers Guild, și este disponibil în 10 nuanțe diferite. Designul este inspirat de decorurile de sfârșit de secol 18.

Unul dintre cei mai prolifici și apreciați creatori de ilustrații din UK, Quentin Blake, este autorul acestui tapet, din colecția Zagazoo, de la Osborne & Little. Iar dacă ăla mic mai adaugă și el o literă pe acolo, nici n-o să se vadă! 🙂

Tapet Mirage, din colecția Stripes, brand Harlequin. Noi zicem că e pentru o cameră mobilată aerisit, modernă și destul de masculină. Găsești modelul și în alte 3 nuanțe.

Dungi colorate, subțiri, care dau senzația de înălțime. Tapetul este tot de la Harlequin, colecția Stripes. Se numește Elite și mai ai alte 8 variante de culoare din care să alegi.

Un model retro geometric, cu detalii metalice. Îl cheamă Embrace, e din colecția Indulgence, brand Harlequin, și îl găsești în 5 variante cromatice.

Pattern-ul asta mie îmi face poftă de smochine proaspete, pe care parcă le văd pe o farfurie, tăiate pe jumătate. Medalioanele tapetului Paisley Circles, brand Sanderson, conține motive inspirate de textilele tradiționale indiene.

Designerul britanic Suzzy Hoodless a creat special pentru brandul Osborne&Little colecția Hothouse, din care face parte și tapetul Rosabella.

Toate modelele sunt disponibile prin magazinul La Maison.

9 Comments

 1. daniela lindblas

  Si noi avem tapet zoffany in dormitor 😀

 2. Elis Popescu

  Ei, ce frumoooos! 🙂 Dani, te asteptam sa ne trimiti ceva poze atunci. Vrem si noi sa vedem cum arata o casa din Suedia 🙂 Rubrica asta ai vazut-o: http://designist.ro/category/mi-casa-tu-casa/?

 3. daniela lindblad

  mda hehehe
  poate daca am timp sa fac niste poze pot sa va arat cum am decorat casa de craciun, daca va intereseaza…

 4. like pt cainele de sarma

 5. Madalina

  multumim, Radu!

 6. Elis Popescu

  Oooooo, dani, abia asteptam sa vedem! 🙂 cand, cand? 🙂

 7. Iulia

  Like pentru tapetul cu smochine si Zoffany. Grozave sunt toate! 🙂

 8. Elis Popescu

  Iulia, mulțumim că ți-a plăcut selecția! Smochine… mmmmmm

 9. […] tot la Sanderson am descoperit și tapetul cu pisici care a făcut furori pe Designist – aici. Disponibile prin La […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed