In the Cloud

Sunt acele zile şi acele momente în care tot ce vrei e să te retragi într-un colţ al tău, o sferă zen, un bulgăre luminos, în care nu mai vezi, nu mai auzi altceva, e sigur că nu a venit apocalipsa, dar e linişte şi e bine. Da, chiar poţi să fii la propriu cu capul în nori, cu cine mai vrei tu şi unde vrei tu – dar la interior să fie. În Cloud!

Este invenţia designerului suedez Monica Förster pentru brandul tot suedez Offect. Nu ştiu cât au inspirat-o pe Monica întinderile de zăpadă sau dacă nu cumva din capul locului a fost clar că despre cele de nori vrea ea să ne vorbească. Să pluteşti în norul tău, la birou sau la tine acasă, asta chiar trebuia inventat!

Am zis birou pentru că nu mă pot abţine să nu mă gândesc cum ar fi o sedinţă în Cloud, frumos instalat într-o sală mare: să discuţi într-un balon imens cu lumină ireală, albă. Ar fi mai calm, mai zen, mai intim. Şi nu sunt cai verzi pe nori albi ce spun eu aici, pentru că pe Cloud îl iei pe umăr şi hotărăşti apoi unde îl laşi să crescă. Norul nostru e portabil şi pliabil!

Dar cum minunile nu mai cresc din pământ, din iarbă verde ca în vremea poveştilor, mai avem nevoie şi de priză. Cloud se umfă de la aerul cald ventilat prin săculeţul în care se pliază, după ce acesta e conectat la minunea tehnicii moderne – priza. În 2002 Cloud a primit premiul Excellent Sweedish Design, iar în 2004 a fost desemnat Cea mai cool invenţie a anului, şi pe bună dreptate, de Time Magazine.

Iată norul camuflat, care la noi este disponibil prin Intro. Este din nylon, iar dimensiunile la care ajunge odată eliberat sunt: L 530 x l 400 x h 230 cm.

Dacă simţiti nevoia unei pauze, vă aşteptăm în Cloud! Spunem poveşti frumoase, de designist, la care vă invităm şi pe voi 🙂 Fac bine la interior, garantat!

One Comment

  1. coco

    Wow!!! Ce idee 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed