17 artiști vizuali își deschid atelierele în Zilele Artelor Focului

În perioada 6-8 mai, dacă ești în București, te trimitem la Zilele Artelor Focului, unde șaptesprezece artiști vizuali, cu specializarea ceramică, sticlă și metal, își vor deschide porțile atelierelor, unde îmblânzesc focul și scot din flăcări artă (vezi harta lor).

Timp de trei zile, vineri, 06 mai, între 16:00 – 21:00, sâmbătă, 07 mai, între 10:00 – 20:00, duminică, 09 mai, între 10:00 – 17:00, artiștii implicați în eveniment vor fi pregătiți să-ți prezinte atelierele și lucrările realizate, să susțină demonstrații, să prezinte diferite faze de creație și tehnici de lucru, să amenajeze mini-expozitii, să ofere reduceri sau oferte speciale de prețuri.

zilele_artelor_focului_ateliere_deschise_ceramica_sticla_metal_Designist

De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea celor ce nu se vor putea înscrie în perioada 6, 7, 8 mai, a fost conceput un program extins, de luni, 2 mai, până vineri, 13 mai, în care artiștii și-au oferit individual disponibilitatea pentru vizite ale grupurilor organizate. Diferența, față de cele trei zile destinate publicului, constă în faptul că va fi necesară, în prealabil, confirmarea telefonică cu artistul.

Iar pentru a completa preview-ul artelor focului cu o experiență de design și învățare completă, de sâmbăta viitoare, 14 mai, te așteptăm la cea de-a treia ediție a Cursului de Ceramică: design de obiect, la Creative Learning. Pe parcursul celor 3 workshop-uri intensive înveți să creezi un obiect ceramic de la A la Z, de la schiță și matriță până la arderea finală și obiectul finit. Grăbește-te, mai sunt doar 3 locuri disponibile! Toate informațiile despre curs aici.

Imagine vizual: prin ateliere.net

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed