Pe 23 și 24 mai, te așteaptă cele mai ludice colecții de design românesc la “Made in RO – Playground edition”

Pe 23 și 24 mai, ți-am pregătit o nouă ediție Made in RO – Târg de design românescMade in RO – Playground Edition îți va dezvălui latura ludică a designului românesc contemporan. Vei descoperi noile colecții ale designerilor români ce îți amintesc de savoarea copilăriei și te provoacă la joacă.

designist_MiRo_PE_afis_A3_052015

Elementul grafic al vizualului acestei ediții este, și de această dată, un obiect creat de un designer român de produs: șotronul din silicon roșu, creat de designerul Anca Fetcu la provocarea Intro Design.

Cele mai funky cadouri de design se adună pe 23 și 24 mai la Impact Hub Bucharest: etajul 2, strada Halelor numărul 5, în Piața Unirii, pe Splai. Ediția a 6-a Made in RO are loc în cel de-al doilea weekend al Romanian Design Week, fiind unul dintre cele mai importante evenimente colaterale incluse în harta festivalului.

Insert Studio -DollhouseXXSdollhouse. Căsuța modulară pentru păpuși, semnată Insert Studio.

Tema acestei ediții, Playground Edition, o reprezintă piesele contemporane cu aer ludic, ingenios. Nu vorbim doar despre cele mai creative jucării, ci și de obiecte și accesorii home & deco colorate, jucăușe – cadouri smart pentru casele noastre, care le vor imprima ceva din savoarea jocurilor copilăriei: suspansul, surpriza, veselia, interactivitatea.

Ana Neacsa - taburet RCubRCub, taburetul inspirat de cubul Rubik, semnat Ana Neacșa.

În urma apelului de proiecte pe care l-am lansat la începutul primăverii, proiectele selectate pentru a participa la această ediție vin din zone diferite ale designului de produs și ale designului grafic: jucării, jocuri și accesorii pentru copii, design textil, corpuri de iluminat, piese de mobilier, design de carte, ilustrație, finisaje, accesorii pentru casă și câteva accente fashion special create pe această temă.

Uta Furniture - Leagan 0.4UȚA0.4 – leagănul în care te dau huța și în living, și în parc. UȚA Furniture.

Vizualul acestei ediții Made in RO este, ca de obicei, un obiect creat de un designer român de produs: șotronul din silicon roșu, creat de designerul Anca Fetcu la provocarea Intro Design, este versiunea contemporană a jocului care ne-a marcat și bucurat tuturor copilăria.

thecraft lab - Fotoliu CatwomanFotoliu Catwoman, semnat thecraft lab by Irina Neacșu.

Noha Nicolescu - bijuterii ludiceBijuterii ludice semnate Noha Nicolescu

La această ediție Made in RO, vizitatorii pot zăbovi la o cafea și tot felul de delicii culinare, dar și la o discuție despre design românesc în cafeneaua pop-up, special pregătită de Ana Baking Co. Este vorba despre cafeneaua-concept marca Ana Pan, al cărei meniu este dezvoltat de către executive chef Ashlie Dias, cu o experiență de peste 15 ani în restaurante din întreaga lume.

Ploosh - jucarii cu personalitate Aiko – jucării cu personalitate semnate PlooshPrintoteca - Monstrii CaseiSticker ingenios din colecția Monștrii Casei, semnată Printoteca

Vor expune: UȚA Furniture, Insert Studio, Foldo, NOAH, Irina Alexandra Stoican, În Fața Blocului, Zumm, Printoteca, Prototip Studio, Ploosh, Ana Neacșa, Threads & Throws, thecraft LAB by Irina Neacșu, .care?Cutare, Deco-Box, Allistration, Cai verzi pe pereți, Marele Deget Mare, Prăvălia cu Păpuși, Alexandra Mâzgăreanu, IF irinaflorea, ACBC, Noha Nicolescu, Contemporia, Bianca Grin, Bogdan Deliu Design, Laguuna, Aerium, Christine on the Clouds, Lemnia.

Când: 23-24 mai

Unde: Impact Hub Bucharest, etajul 2, Piața Unirii (Str. Halelor nr. 5)
Facebook event: aici.

ACBC - hainute specialeHăinuțe cool pentru copii, semnate ACBC

Parteneri: Romanian Design Week, Ana Baking Co., Impact Hub Bucharest

Partener radio: Radio Gold FM

Parteneri media: Igloo, ELLE Decoration, Decât o Revistă, Zeppelin, Designist.ro, Bookaholic.ro, Mixtopia.ro, Revista Bulevard, Getlokal, Institute The Magazine, Totul despre mame, IQads, SMARK, SUB25, Catchy, Cooperativa Urbană, Femei în Afaceri.

Locații partenere: Simbio, Energiea, Frudisiac, Pukka Tukka, Alt Shift, Shift Pub, Beca’s Kitchen, Acuarela, Acuarela Bufet, M60, Ana Baking Co., Impact Hub Bucharest, Ceainăria Infinitea, La Copac.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASetul de tort Zumm: pentru copilul mereu tânăr din tine. 🙂

Așadar, pe 23 și 24 mai ne vedem la Made in RO – Târg de design românesc, ediția a 6-a. La Impact Hub Bucharest, pe strada Halelor nr. 5, chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc.

designist_MiRo_PE_FBcover_052015_ana

Iată unde trebuie să ajungi:

Locatia Impact Hub

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed