Ana Baking Co., cafeneaua care aduce spiritul New York-ului în București

V-am povestit la începutul anului despre locuri noi, de designist, din București. Împrospătăm lista cu o destinație de marcat pe traseele voastre urbane: Ana Baking Co., noua cafenea-concept marca Ana Pan, care s-a deschis la sfârșitul anului trecut pe Calea Dorobanți nr. 134.

5Ana Baking Co - Designist

Ne-am dori să avem biroul pe aproape, pentru că e exact genul de cafenea, unde, pe lângă mixul de produse fresh de patiserie, cofetărie și super cafea – toate „on-the-go”, găsești și feluri de mâncare de savurat în decorul cu accente new-yorgheze sau de luat la birou. O cafenea unde îți poți stabili o întâlnire, poți veni să lucrezi sau, pur și simplu, trece pentru o pauză de masă sănătoasă. Am aflat că în weekend, de exemplu, vin și multe familii cu copii, pentru că, surpriză, înăuntru nu se fumează.

7Ana Baking Co - Designist

„ANA Baking Co. s-a născut din pasiunea noastră de 24 de ani pentru tot ce e bun și dorința de a împărtăși cu bucureștenii atmosfera relaxată și creativă a orașului New York! Cu acest concept nou ne propunem să câștigăm timp pentru clienții noștri. Venim în întâmpinarea celor care trăiesc în viteză, care caută varietatea, calitatea și prospețimea. Soluția pe care le-o oferim este un mix creativ de cafenea, patiserie și mini-bistro.”, spune Alexandra Copos, CEO& Chairwoman of the Board ANA PAN & Ana Hotels.

12Ana Baking Co - Designist

Atmosfera new-yorkeză prinde viață cu sandwich-uri și supe calde, omlete pufoase, salate lejere și croissante crocante, pregatite în laboratorul propriu. Delicioasele deserturi marca Ana Pan, produsele de brutărie artizanală, cafeaua preparată în stil italian, vafele și „înghețata caldă de iarnă” completează meniul dezvoltat de către Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest. Cei 15 ani de experiență ai săi în restaurante din întreaga lume, din New York, până în insulele Hawaii sau Lyon, se reflectă în rețetele cu care ne provoacă acum în București.

Care fi cel mai bun moment să vii aici? La mic-dejunuri dinamice, ședințe de prânz eficiente, întâlniri creative cu gustări sănătoase, după-amieze de relaxare după zilele ocupate la birou sau seri leneșe de weekend cu prietenii tăi. 🙂

6Ana Baking Co - DesignistÎnghețată caldă de iarnă, se topește în gură și nu dă dureri de gât. 🙂
9Ana Baking Co - DesignistUn desert sănătos: Power Sundae
10Ana Baking Co - DesignistSupă de măr și dovleac

1Ana Baking Co - DesignistMinisalate delicioase

Decorul cu accente newyorkeze, ușor industriale e conceput de arhitectul italian Stefano Ricci. Obiectivul principal a fost de a crea o atmosferă relaxată și caldă, de a genera un spațiu care să conducă instinctiv clienții spre a se servi singuri de la coffee & food bar. Rezultatul este un design rustic – industrial, cu accente de lemn, metal și ceramică ce imită cărămida, o cafenea-concept în care oamenii se simt liberi să fie creativi și inspirați. Expert în domeniul proiectării cafenelelor și gelateriilor, Stefano Ricci a dezvoltat proiecte în întreaga lume – din Europa până în Orientul Mijlociu sau Brazilia – înainte de a-și lăsa amprenta creativă asupra locației de pe Calea Dorobanților.

8Ana Baking Co - Designist 11Ana Baking Co - Designist 13Ana Baking Co - Designist

Am fost la lansare și, pe lângă degustările care ne-au convins să mai trecem de la Ana Baking Co. ori de câte ori vom fi în zonă, am și participat la crearea câtorva rețete alături de reprezentanții cafenelei și ceilalți invitați. 🙂 Iar după ce am gătit împreună, ne-am așezat la masă și la povești. Ceea ce vă dorim și vouă. Suntem siguri că veți simți aerul relaxat și creativ al cafenelei, care te invită firesc la socializare și interactivitate.

2Ana Baking Co - Designist 3Ana Baking Co - Designist 4Ana Baking Co - Designist

În weekend, bunătățile Ana Baking Co. te așteaptă în cafeneaua pop-up a Made in RO – Târg de design românesc  @ Impact Hub Bucharest, etaj 2 (chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc).
Cafeaua și gustarea se iau, în weekend, la Made in RO cu Ana Baking Co. 🙂

Designist MiRo6 FBcover jpg final Poartă aripi de mătase. De la Christine on the Clouds.

Facebook event: aici. Invită-ți și prietenii. icon smile Poartă aripi de mătase. De la Christine on the Clouds.
Iată unde trebuie să ajungi:

Locatia Impact Hub Poartă aripi de mătase. De la Christine on the Clouds.

Fotografii: prin Ana Baking Co.

One Comment

  1. O cafenea de nota 10!! Recomand

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed