3 ilustratori care “lucrează” cu primăvara

Până se mută primăvara la noi cu toate bagajele, am zis să furăm un pic startul și să vedem ce se mai întâmplă în ograda ilustratorilor. La ei au înflorit salcâmii? Prima pe care am vizitat-o este Diana Dragne. A lucrat ca o furnicuță încă din ianuarie la o nouă serie de ilustrații botezate “Primăvara-n casă.” ?

Brândușele violet la care colora Diana pe 5 ianuarie, acompaniată de un ceainic mic și două mandarine, s-au transformat într-un frumos tablou pentru dormitor. Iată!

#WorkInProgress

#Done

Am aflat de pe blogul ilustratoarei că “orice bulb care va scoate capul în grădină, merită un portret. Iar dacă nu ai grădină, poți <crește> una pe pereți”. Așa că, în colecția Dianei Dragnea, au înflorit și lalelele, și ghioceii, și romanița pentru decorul living-ului. ❤️

Și pe pagina de Facebook a ilustratoarei Livia Fălcaru, cu o lalea roșie la profil, am descoperit flori. Însă niște flori mai altfel, purtătoarele unui mesaj atât de potrivit vremurilor pe care le trăim. Așadar, nu te îngrijora prea mult, vei fi bine! ??

Din portofoliul primăvăratic al Liviei nu lipsesc nici florile albastre. Noi le-am spus flori-de-nu-mă-uita, grație mesajului important pe care-l poartă, unul de ținut bine minte  – “Ai grijă de tine!”, primăvara care vine, am completa noi. ❤️

La Mădălina Andronic, primăvara s-a instalat odată cu Dragobetele, într-un tablou romantic și românesc cu simboluri, garoafe roșii și îndrăgostiți – inspirat dintr-o poezie de Minulescu. ? ? ?

La o adică, tot primăvară se cheamă și când porți în piept o inimă din ceramică. Mai ales când ești organizator Ceramik., ca noi. Ceramica e diafană, colorată și glazurată. Fix ca anotimpul în care tocmai pășim. ?

Din peisajul primăvăratic al Mădălinei Andronic face parte și <Zâna Florilor>, o tânără cu petale albastre în păr și pe haine.

Să ai o primăvară minunată și nu uita să o incluzi în decorul casei indiferent de sezon!

Fotografii: prin ilustratorii enumerați

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed