5 idei de cadouri Made in RO pentru copii(i din voi)

În ultimele luni, am avut mai mult timp (avantajul zilelor lipsite de trafic): să lenevim, să ne recompunem și reorganizăm, să ne facem liste sau să învățăm. Ba poate și să reînvățăm să copilărim și să ne jucăm, fie că ne-am petrecut carantina împreună cu cei mici sau nu. Pe asta ne-am bazat când am compus lista de cadouri de 1 iunie: sunt piese cu care te poți juca și tu, nu doar copiii 😉. Și apropo, toate cadourile poartă semnătura creativilor din comunitatea Made in RO îndemnul #buylocal rămâne pe poziții!

Scoate mecanica la joacă – Automatonia

Un pic ludice, un pic interactive, un pic cinetice, un pic dark: probabil că și tu ai poposit cel puțin câteva minute în fața standului Automatonia de la Made in Ro iarna trecută ca să le privești. Sculpturile mecanice create de Petre Staicu din lemn de fag ți se dezvăluie pe deplin doar dacă le pui în mișcare – pentru asta includ o suită întreagă de cuie și șuruburi care le pot duce greutatea până la 3 kg. Unele sunt pictate și toate sunt foarte comice, însă cel mai sigur e să-l supraveghezi pe cel mic dacă îi stârnesc interesul 😉.

Citește și: De 1 iunie, la mulți ani cu jucării Made in RO

Sculpturile mecanice Automatonia și creatorul lor, Petre Staicu, pe care probabil și tu i-ai văzut pentru prima dată la Made in RO.

Cuminte, cu cerdac – Căsuța cu cerdac

Primăvara pe care n-am prea apucat să o simțim anul acesta vine acum: în forme un pic rotofeie, ca pandantive din porțelan, cu oglindă, decorate cu aur de Căsuța cu cerdac (Iulia Costache). Fac parte din colecția Inner Spring și sunt, de fapt, variațiuni ale temei omuleților de ceramică raku – corpuri de iluminat pe care i-ai cunoscut deja la Made in RO stând cuminți pe socluri 😊 .

În afara turmei vestimentare – The Black Sheep

Recunoaștem, e posibil ca hăinuțele statement The Black Sheep să te bucure mai degrabă pe tine decât pe copilul tău (cât este de interesat de hainele pe care le poartă?), dar sunt atât de cool că a trebuit să le punem pe listă. Apropo, brandul a lansat și o colecție capsulă pentru adulți, ca să fii și tu la fel de cool.

Jocurile luminii – Atelier Spectrum

De la sculptură în lut la pictură în ulei, la desenul în cărbune, totul culminând cu prelucrarea sticlei și tehnica vitraliului: Mara Niță a trecut prin fiecare dintre acești pași ca să ajungă la Atelier Spectrum. Acum, sub reflectorul atelierului stau mai ales corpurile de iluminat create din sticlă transparentă și colorată și literele decorative cu fir luminos pe care le poți folosi ca lumină de veghe-cadou în camera copilului ❤.

Pentru zile cu soare – Atelierul de pufoșenii

Se știe că nu poți face o listă de cadouri (mai ales pentru 1 iunie) care să nu conțină și personajele – zile cu soare pe care le meșterește Lia Pfeiffer la Atelierul de pufoșenii. Nu sunt doar nostime din cale-afară, ci spun și lucruri pe față: toate au povești ticluite de Lia, unele mai senine, altele apăsătoare și pline, iar asta e foarte bine: le poți folosi ca pretexte pentru discuții cu cei mici 🙂 .

Citește și: Lia Pfeiffer nu creează doar jucării pentru copii

Îți dorim un 1 iunie cu mult soare, multe zâmbete și multă joacă! Hai, bine, și multă înghețată! 😋

Fotografii: prin designerii și brandurile menționate | foto Made in RO – Marian Teodorescu 

One Comment

  1. Cristiana

    Mi-a placut articolul, multumesc mult pentru idei!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed