Steaguri care-ți lasă gura apă
|
De când am dat peste aceste fotografii aici, mă tot gândesc cum ar arăta steagul României redat în variantă culinară tradițională și numai din ingrediente naturale. Dacă roșul s-ar rezolva cu niște felii de tomate suculente sau câteva bucăți de gogoșari murați, iar galbenul ar fi cel mai… național reprezentat de o mămăligă tăiată cu ața, ce facem cu albastrul? Întrebarea rămâne deschisă. Voi aveți idei?
Proiectul a fost realizat pentru comunicarea Festivalului Culinar Internațional din Sydney, ediția 2009, și acum, pe bună dreptate, cum să nu… crave for Sydney? Felicitări agenției WHYBIN/TBWA, din Sydney, Australia, pentru ideea extraordinară de a reprezenta drapelele și identitatea național-culinară a țărilor participante prin mâncăruri și ingrediente specifice. Acum vin ropote de aplauze pentru food stilistul Trish Heagerty, care a a găsit cele mai gustoase combinații de forme, arome și culori.
Advertising Agency: WHYBIN/TBWA / Food Stylist: Trish Heagerty / Executive Creative Director: Garry Horner / Creative Director: Matt Kemsley / Art Director: Miles Jeffreys / Copywriter: Tammy Keegan / Foto: Natalie Boog / Retoucher: Nick Mueller Și iată că am găsit și un posibil răspuns aici: |


























Afine, ca sa avem si desert. 🙂
dulceata de capsuni, pepene galben si afine sau ardei rosu copt, mamaliga, macrou pe gratar:)
mmm, suna gustos 🙂
Sau poate pufarine albastre ca pe vremea aia si asta… 🙂
Prune, normal 😉
Si pentru rosu, nise mici suculenti.
Mamaliga e clara.
Haha, da, specificul national at its best!