Steaguri care-ți lasă gura apă
De când am dat peste aceste fotografii aici, mă tot gândesc cum ar arăta steagul României redat în variantă culinară tradițională și numai din ingrediente naturale. Dacă roșul s-ar rezolva cu niște felii de tomate suculente sau câteva bucăți de gogoșari murați, iar galbenul ar fi cel mai… național reprezentat de o mămăligă tăiată cu ața, ce facem cu albastrul? Întrebarea rămâne deschisă. Voi aveți idei?
Proiectul a fost realizat pentru comunicarea Festivalului Culinar Internațional din Sydney, ediția 2009, și acum, pe bună dreptate, cum să nu… crave for Sydney? Felicitări agenției WHYBIN/TBWA, din Sydney, Australia, pentru ideea extraordinară de a reprezenta drapelele și identitatea național-culinară a țărilor participante prin mâncăruri și ingrediente specifice. Acum vin ropote de aplauze pentru food stilistul Trish Heagerty, care a a găsit cele mai gustoase combinații de forme, arome și culori.
Advertising Agency: WHYBIN/TBWA / Food Stylist: Trish Heagerty / Executive Creative Director: Garry Horner / Creative Director: Matt Kemsley / Art Director: Miles Jeffreys / Copywriter: Tammy Keegan / Foto: Natalie Boog / Retoucher: Nick Mueller Și iată că am găsit și un posibil răspuns aici: |
Afine, ca sa avem si desert. 🙂
dulceata de capsuni, pepene galben si afine sau ardei rosu copt, mamaliga, macrou pe gratar:)
mmm, suna gustos 🙂
Sau poate pufarine albastre ca pe vremea aia si asta… 🙂
Prune, normal 😉
Si pentru rosu, nise mici suculenti.
Mamaliga e clara.
Haha, da, specificul national at its best!