Avem o misiune pentru tine. Creează designul unei Insule Urbane în București. A început Urban Island Design Challenge!

Întotdeauna am spus că Bucureștiul este frumos datorită insulelor sale de design, pe care, dacă le știi, îți poți crea în fiecare zi, din insulă în insulă, un itinerariu urban designish & alternativ. Sunt oaze care concentrează mai multe insule, dar sunt și locuri unde nu ai ce face decât să migrezi către insulele tale de good vibes. Care este soluția? Cât mai multe insule care să cucerească mai toate zonele orașului, să le dea o nouă identitate, urban prietenoasă și lejeră.

Tocmai a fost lansată provocarea Urban Island Design Challenge, by Corona! Iar tu ai o misiune decisivă în crearea unei noi insule urbane.

poza-articol-1

În ce constă misiunea ta?

Dacă ești arhitect, designer de interior, cu patalama sau în devenire, sau pur și simplu creativ, acceptă provocarea Urban Island și trimite o propunere de amenajare care să transforme Modelier (curte și interior) într-o insulă de relaxare în mijlocul orașului. Locul perfect în care să savurezi o Corona într-o ambianță cu stare de briză și smart design inclus.

Care sunt trăsăturile definitorii ale unei insule urbane?

Se iau următoarele ingrediente: atmosfera relaxantă de pe o insulă vs. energia metropolei; stilul ușor boem, îndrăzneț & creativ vs. senzația că totul e in control și atât de la îndemână. Mixează-le ingenios pentru a ne da sentimentul că, odată ajunși pe insula urbană, am și plecat inspirați în vacanță…

poza-articol-2

Cum vei transforma Modelier într-o Insulă Urbană?

Pe Urban Island Design Challenge te așteaptă un scurt brief despre amenajare, planurile Modelier (pe care le vei downloada printr-un simplu click) și imagini ale bistro-ului nonconformist (interior și terasă), de pe strada Duzilor nr. 12, așa cum arată el acum.

Propunerea ta de amenajare trebuie trimisă până pe data de 8 mai și va trebui să îndeplinească toate cerințele tehnice menționate pe site-ul Insula Urbană.

Poate intra în concurs orice proiect prezentat într-o formă coerentă, explicită, detaliată, care respectă brief-ul tehnic, este fezabil şi poate fi implementat în două luni de zile. Pentru că, de la începerea lucrărilor, ai 3 săptămâni pentru transformarea terasei şi 2 luni pentru cea a interiorului.

poza-articol-4

Terasa Modelier

poza-articol-3

Premiul tău!

Cum ești răsplătit pentru că îmbogățești orașul și experiențele noastre cu o nouă insulă, în care vom savura, în deplină stare de briză, o Corona la vară? Câștigi o excursie pentru 2 persoane în Italia, la Corona Sunset Party, plus un tur al celor mai cool expoziții și galerii din Italia.

poza--articol-5

Iar dacă nu vei intra în competiție, dar vrei să-i inspiri pe creativii care acum pregătesc propunerile de amenajare, uploadează pe Insula Urbană o fotografie cât mai apropiată de cum arată Urban Island pentru tine. Poţi câştiga un party Corona la Modelier, pentru tine şi prietenii tăi! Ca să experimentezi insula urbană imediat după inaugurare. Ceea ce abia așteptăm și noi. 🙂

Găsești toate detaliile provocării aici. Succes!
Suntem în juriu, surprinde-ne. 😉

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed