Accesorii fashion cu mesaj jucăuș. Le descoperi în weekend la Made in RO.

Made in RO – Târg de design românesc este, în primul rând, un eveniment dedicat creațiilor home&deco. La fiecare ediție facem loc câtorva accesorii de fashion & bijuterie, tocmai pentru a completa armonios tabloul designului contemporan Made in RO.

Pe 23 & 24 mai te așteaptă o selecție fină de accesorii fashion și bijuterii cu mesaj ludic. Le descoperi la Impact Hub Bucharest, chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc.

designist_MiRo_PE_afis_A3_052015Facebook event aici.

Cele mai ludice accesorii fashion & bijuterii Made in RO sunt:

Colecția “YOYO”, semnată Noha Nicolescu, vine în premieră la Made in RO – Playground Edition. Unul dintre coliere este inspirat chiar de vestita jucărie. Așadar porți un yoyo colorat, grafic, care la cafea, la semafor sau la cumpărături îți oferă câteva clipe atât de necesare de joacă. 🙂

15Fashion & Bijuterie - Made in RO - DesignistColierul YOYO

6Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist 7Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist 8Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist

Și încă un colier cu care te vei juca… stând la birou:

14Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist

Christine on the Clouds aduce la Made in RO, în weekend, o nouă colecție care-ți… dă aripi din mătase. Wings of Silk este despre grația redată prin mixuri ingenioase, dar și despre mătasea a cărei prețiozitate e reinvestită casual, ludic.

16Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist 20Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist

christine 2 ani.2 (1)

Designerul Irina Neacșu (thecraft lab)  aduce la Made in RO – Târg de design românesc nu doar piese de mobilier personalizate, ci și câteva genți simpatice, ce te vor face să zâmbești. 🙂 Și, să nu uităm, câteva tricouri cu mesaje fine, ingenioase.

18Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist 19Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist “Iubirea e să mă auzi și atunci când tac.” 🙂

Lemnia aduc la Made in RO – Playground Edition frumoasele lor plicuri din lemn, acum personalizate în stil La Dolce Vita: culori fine, de fondant, asortate verii.

1Lemnia - Made in RO - Designist Iar dacă “problema” era că nu aveați suficient loc în plicul de lemn pentru întâlniri urbane, un nou model, cu spațiu pentru tabletă, va fi lansat în weekend. La Made in RO.

2Lemnia - Made in RO - Designist 3Lemnia - Made in RO - Designist

Contemporia revine la această ediție a Made in RO cu o colecție în premieră, a cărei natură ludică se impune organic. Dreamscapes vorbește despre un joc al imaginației – “micropeisajele” de purtat te duc cu gândul la lumi imaginare, peisaje selenare, conturate prin forme geometrice simple și elemente organice.

3Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist Processed with VSCOcam with f2 preset

2Gențile cu forme geometrice jucate, semnate IF irinaflorea, capătă la Made in RO – Playground Edition un element nou: lemnul!

1Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist 2Fashion & Bijuterie - Made in RO - DesignistBucățica pătrată de lemn iese în relief prin pielea genții

Bianca Grin aduce în weekend două noi colecții de bijuterii la Made in RO – Playground Edition, ce imprimă stilului ei minimalist accente ludice. Demonstrația vine imediat:

18Colecția Hula Hoop înseamnă coliere și brățări pe al căror șnur din oțel elastic se mișcă în voie unul sau mai multe cerculețe, ce trec ușor și peste închizătoare: nimic nu le oprește mișcarea de rotație și revoluție. 🙂 Așadar, te poți juca în timp ce citești feed-ul la birou sau ești într-o întâlnire. La Made in RO vei descoperi și cercei & brățări cu cerculețe fixe.

14Colecția Bubblelicious: inele din argint ce poartă bobițe din argint pur sau cupru.

Prototip Studio ne asigură cei mai cool ochelari cu care să ne uităm la soare vara asta. Ramele din lemn au forme super haioase, lentilele sunt colorate și se petrec cu șnur colorat peste cap. La umbră stau la gât și pot înlocui un papion neconvențional. 🙂

oo5 picoo2 picNu purtăm ceas la mână, dar când e Made in RO și mai e și din lemn…, cu plăcere. 🙂 NOAH este un brand nou, creat în Cluj de Ruben Florin Perju și Iosif Harasemiuc. Se lansează în weekend la Made in RO – Playground Edition.

9Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist

Laguuna (designer Elena Barbu) te invită la joacă prin colierele ei ale căror forme colorate, din polimeri, se înșiră

4Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist

Bogdan Deliu Design aduce la Made in RO – Playground Edition o nouă colecție de genți – Dune. Dacă te-ai întâlnit cu gențile lui din piele, știi deja că sunt realizate impecabil. Iar acum designul lor minimalist capătă un strop de ludic prin culoare, cusături, desenul care le personalizează (cum e bicicleta simpatică de jos).

13Fashion & Bijuterie - Made in RO - Designist 17Fashion & Bijuterie - Made in RO - DesignistGeantă din noua colecție, Dune

Acesta este doar un preview pentru zecile de cadouri ludice, Made in RO, pe care le vei descoperi în weekend. Îi vei cunoaște pe designeri și vei interacționa cu ei direct.

În weekend, vă așteptăm cu mic, cu mare, cu cele mai funky cadouri și o cafenea pop-up la Made in RO – Târg de design românesc  @ Impact Hub Bucharest (chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc).

Designist MiRo6 FBcover jpg final 11 shades of... ludic. Piese de design Made in RO ce dozează subtil jocul în decor.

Facebook event: aici. Invită-ți și prietenii. icon smile 11 shades of... ludic. Piese de design Made in RO ce dozează subtil jocul în decor.
Iată unde trebuie să ajungi:

Locatia Impact Hub 11 shades of... ludic. Piese de design Made in RO ce dozează subtil jocul în decor.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed