11 shades of… ludic. Piese de design Made in RO ce dozează subtil jocul în decor.

Ludicul poate fi imprimat subtil în decor: nu trebuie să-ți umpli casa de culoare și cu atât mai puțin de jucării. Cum? Prin pattern-uri interesante, asocieri surprinzătoare și piese a căror personalitate și mesaj se impun atractiv, inedit – cu care simți că stabilești o interacțiune, un dialog. Le găsești pe toate în weekend, pe 23 și 24 mai, la Made in RO – Playground edition @ Impact Hub Bucharest (chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc).

designist_MiRo_PE_afis_A3_052015Facebook event aici.

Cum imprimi ludicul la tine acasă cu piese de design Made in RO?
11 shades of … ludic, prin creațiile a 11 designeri din România mai jos. 🙂

Fotoliul Catwoman, semnat thecraft lab, îți va transforma cât ai zice “cat” livingul. Oricât de neutru sau liniștit ar fi decorul, Catwoman, cu succesul de necontestat al felinelor, va face perspectiva mai atrăgătoare, stabilind clar punctul de interes. Știm sigur că am toarce de plăcere tolăniți în fotoliul semnat Irina Neacșu.

thecraft lab - Fotoliu Catwoman

Ilustrațiile Alexandrei Mâzgăreanu te transportă în lumea magică a copilăriei, ale cărei legi sunt inocența, visarea și plutirea. Pe lângă seria ilustrațiilor de pus în ramă, Alexandra va aduce în weekend, la Made in RO – Târg de design românesc, și cărți poștale imprimate cu desenele ei. Nu doar de trimis, ci și de înrămat în decor.

2Piese ludice - Made in RO - Designist 10Piese ludice - Made in RO - Designist

Threads & Throws surprind din nou prin felul în care se joacă cu ceramica. Abajururile, bolurile și ghivecele a căror suprafață galzurată este fie străpunsă grafic, fie cusută creează un joc de texturi spectaculos și în același timp diafan. Iar noilor abajururi “cusute” li se alătură la Made in RO – Playground edition, pe 23 & 24 mai, decorațiuni de perete, pe care ițele desenează pattern-uri jucăușe.

19Piese ludice - Made in RO - Designist Abajururi “țesute”22Piese ludice - Made in RO - DesignistDecor de perete cu ceramică “cusută”

Deco-Box este definiția jocului cromatic. În weekend, te așteaptă cu o nouă colecție de ceasuri, câteva lămpi și tablouri în premieră, din bucățele de lemn reciclat & colorat.

6Piese ludice - Made in RO - Designist

.care?Cutare nu putea lipsi din lista designerilor participanți la Made in RO – Playground edition. Cu personajele textile imaginate și create de Alina Dobre aproape că ai sta de vorbă pe canapea. 🙂 Nu mai vorbim de mixurile ei urbane cool.

21Piese ludice - Made in RO - Designist

Plantele aeriene semnate Aerium vin în weekend la Made in RO – Playground edition în scenografii cu totul noi. Ramona Bejan a colaborat pentru noua colecție cu Loved Things (Florin Constantinescu), iar suporții plantelor sunt acum din lemn sculptural.

O altă direcție, pe care o vei descoperi în premieră la Made in RO (pe 23 & 24 mai), o reprezintă suporții printați 3D. Sunt playful pentru că, în apă caldă, materialul printat 3D poate fi remodelat. Un must try pe lista noastră. 🙂

14Piese ludice - Made in RO - DesignistSuporții creați în colaborare cu Florin Constantinescu (Loved Things), pe care l-ai cunoscut la ediția din decembrie a Made in RO – Târg de design românesc.

2Aerium - Made in RO - Designist

  4Piese ludice - Made in RO - Designist5Piese ludice - Made in RO - DesignistPlante aeriene cu suporți printați 3D, care în apă caldă pot fi remodelați
1Aerium - Made in RO - Designist

Designerul Martine Claessens lansează o nouă colecție ludică a brandului Join us for Dinner la Made in RO. Accesoriile ei textile pentru masă au căpătat pattern-uri și mai jucăușe. Imaginați-vă o masă întinsă cu aceste placemat-uri… Veselie și energie cât cuprinde!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vine vara, vine vacanța. Stickerele Cai Verzi pe Pereți ne reamintesc de plimbările cu bicicleta, de valuri și bărcuțe.

8Piese ludice - Made in RO - Designist Ne place mult acest brâu biciclist! L-am pune la birou, să nu uităm să venim cu bicicleta…15Piese ludice - Made in RO - Designist

Iar pernuțele decorative semnate Marele Deget Mare completează ludic tabloul marin.     Visăm la colac, mingea de pe plajă și geamanduri textile, pe care pui capul și… auzi marea. 🙂

1Piese ludice - Made in RO - Designist 13Piese ludice - Made in RO - Designist

DSC05424_resize

Allistration aduce la Made in RO – Playground edition, în weekend, pernuțe și printuri inspirate de ilustrațiile mitologice, pe care până acum le-ai admirat imprimate pe agende și creații din mătase. Ilustrațiile semnate Alexandra Răpcencu spun povești de demult transpuse acum pe piese contemporane.

12Piese ludice - Made in RO - DesignistPerna Dragobete

11Piese ludice - Made in RO - DesignistPernuța Drăgaica7Piese ludice - Made in RO - DesignistBendis, print de artă

Acesta este doar un preview pentru zecile de cadouri ludice, Made in RO, pe care le vei descoperi în weekend. Îi vei cunoaște pe designeri și vei interacționa cu ei direct.

În weekend, vă așteptăm cu mic, cu mare, cu cele mai funky cadouri și o cafenea pop-up la Made in RO – Târg de design românesc  @ Impact Hub Bucharest (chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc).

Designist MiRo6 FBcover jpg final Designeri și branduri în premieră la Made in RO   Playground edition. 13 prezențe ludice & cool.

Facebook event: aici. Invită-ți și prietenii. icon smile Designeri și branduri în premieră la Made in RO   Playground edition. 13 prezențe ludice & cool.
Iată unde trebuie să ajungi:

Locatia Impact Hub Designeri și branduri în premieră la Made in RO   Playground edition. 13 prezențe ludice & cool.

3 Comments

  1. Preview-ul este suficient pentru a deschide apetitul daca mai era nevoie. Este o invitatie la bun-gust, tot ce am vazut este superb.

  2. Mulțumim, Viviana! Te așteptăm cu drag. 🙂

  3. Diana

    Interesant ceea ce am vazut aici,mulțumesc Irina Neacsu, pentru invitație .

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed