Cele mai haioase piese Made in RO pentru pici dau Play la zâmbete și culoare

V-am spus deja că cea de-a 6-a ediție Made in RO – Târg de design românesc, Playground Edition, nu e (doar) despre jucării pentru copii. Însă, ca la fiecare ediție, le dedicăm celor mici creații speciale, cu haz și tâlc, care să le inspire creativitatea și să le vorbească despre povești frumos conturate în piese & accesorii cu care vor interacționa în spațiile lor vesele, colorate.

Pe 23 & 24 mai, vă așteptăm cu mic, cu mare la Impact Hub Bucharest. Și piciul tău trebuie să aibă un cuvânt de spus în alegerea designerului preferat care să-l facă și mai fericit acasă. 🙂 Mai ales că 1 iunie se apropie!

designist_MiRo_PE_afis_A3_052015Facebook event aici.

Cele mai hazoase creații Made in RO pentru cei mici sunt:

Un fotoliu din carton reciclabil, creat de Foldo, pe care te vei distra asamblându-l împreună cu micuțul tău. Se pliază, iar la asamblare nu vei avea nevoie de lipici sau alte instrumente. Micuțul va crește, iar fotoliul va fi cu ușurință arhivat în casă: vine sub forma unui kit slim. Însă cea mai mare distracție e că de-acum copilul tău are voie să scrie, deseneze, picteze pe fotoliu. Și astfel îl va transforma într-o operă de artă, fotoliul va deveni un alt fel de jurnal al copilăriei lui creative.

În plus, îl înveți de mic cu designul responsabil. 🙂

5Accesorii pentru copii - Made in RO - DesignistSeater junior 17Accesorii pentru copii - Made in RO - Designist

Cum arată bavețica micuțului tău? Îți recomandăm bavețelele textile semnate de designerul Martine Claessens (Join us for Dinner). Sunt “naturale” (nu din  materiale plastice, neprietenoase) și arată atât de frumos și întinse pe masă, încât, atunci când nu i le pui la gât, îi poți delimita propriul placemat cu una dintre ele. Bineînțeles că se   vor păta, dar se vor spăla, iar o astfel de bavețică descoperită peste ani va fi o surpriză cu nostalgii nebănuite și dragoste de frumos.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Apropo de materiale naturale, recomandăm colecția de primăvară – vară a brandului românesc ACBC. Hăinuțele lor din bumbac organic, cu croieli și imprimeuri super grafice,  îl vor învăța pe cel mic ce înseamnă un fashionist în cel mai bun și designist sens al cuvântului.

1Accesorii pentru copii - Made in RO - Designist 2Accesorii pentru copii - Made in RO - Designist 3Accesorii pentru copii - Made in RO - Designist

Prăvălia cu Păpuși lansează în weekend, la Made in RO – Playground Edition, colecția Reveria, ale cărei trei protagoniste – Anisia, Mara si Olivia, te inspiră să visezi în culori. Însă jucăria noastră preferată este ursulețul din colecția Huggable, inspirat de cel al lui Mr. Bean. 🙂

14Accesorii pentru copii - Made in RO - Designist 15Accesorii pentru copii - Made in RO - Designist 16Accesorii pentru copii - Made in RO - Designist

11Accesorii pentru copii - Made in RO - DesignistUrsulețul Huggable, inspirat de cel al lui Mr. Bean

Insert Studio: biroul de arhitectură din Brașov, despre al cărui proiect premiat – CasaOM – v-am povestit deja pe Designist, ne-a surprins cu un produs foarte recent lansat, XXSDollhouse. O căsuță modulară pentru păpuși. Casa păpușilor a fost tratată arhitectural, construită din 5 module pentru un spațiu mereu în mișcare și transformare, cu care micuțul tău va interacționa și îi va simți mult mai bine proporțiile.

Modulele sunt ușoare, realizate la o scară de 1:10, iar joaca cu păpușile se transformă în joaca de-a arhitectura și spațiul construit. Fun fact: fetița arhitecților Mihai Roșca și Ondin Oprița (Insert Studio) nu numai că a testat căsuța, dar nu se mai dezlipește de ea. icon smile Designeri și branduri în premieră la Made in RO   Playground edition. 13 prezențe ludice & cool.

12Accesorii pentru copii - Made in RO - Designist

 

Filmulețul aici:

Raluca Cristina Arnăutu și Matei Arănutu sunt doi artiști vizuali care experimentează ludic, ingenios în special în zona de instalație și sculptură textilă. La începutul lui 2015 au creat Ploosh: un brand pentru cei mari și cei mici, ale cărui personaje nu sunt simple animăluțe din pluș, ci vin cu o poveste care îi poate inspira pe viitorii parteneri de joacă.

Primele păpuși create de Raluca au apărut în 2008, odată cu sosirea primului lor copil, Irina, din nevoia de a­i oferi jucării speciale, cu personalitate. Despre creațiile textile ale Ralucăi și instalațiile lui Matei v-am mai povestit pe Designist aici și aici.
13Accesorii pentru copii - Made in RO - Designist 19Accesorii pentru copii - Made in RO - Designist

 

Un sticker – centimetru de la Cai verzi pe pereți și câteva pernuțe semnate Marele Deget Mare ce ne trimit în vacanță, la mare, vor completa fin decorul jucăuș.

4Accesorii pentru copii - Made in RO - DesignistSticker de la Cai verzi pe pereți

9Accesorii pentru copii - Made in RO - DesignistPernuțe și accesorii textile decorative Marele Deget Mare

Acesta este doar un preview pentru zecile de cadouri ludice, Made in RO, pe care le vei descoperi în weekend. Îi vei cunoaște pe designeri și vei interacționa cu ei direct.

În weekend, vă așteptăm cu mic, cu mare, cu cele mai funky cadouri și o cafenea pop-up la Made in RO – Târg de design românesc  @ Impact Hub Bucharest (chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc).

Designist MiRo6 FBcover jpg final Designeri și branduri în premieră la Made in RO   Playground edition. 13 prezențe ludice & cool.

Facebook event: aici. Invită-ți și prietenii. icon smile Designeri și branduri în premieră la Made in RO   Playground edition. 13 prezențe ludice & cool.
Iată unde trebuie să ajungi:

Locatia Impact Hub Designeri și branduri în premieră la Made in RO   Playground edition. 13 prezențe ludice & cool.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed