Adio bormașină, adio meseriaș! Descoperă cele mai smart sisteme de agățare.

Ni se aglomerează agendele cu pregătiri, cumpărături și liste de cadouri, poate nu mai e chiar momentul potrivit pentru reamenajări și reinventări… Pe de altă parte, de ce nu ai pregăti și pentru casa ta un cadou luna asta? De exemplu, niște mici reglaje fine, care să îi schimbe perspectiva fără să îți dea bătăi de cap organizatorice? Exact aici intră în scenă salvatorul tesa 🎁.

Știm deja că există câte un răspuns pentru fiecare încăpere care are nevoie de rezolvări rapide, care nu depind de alții. Așa că, în al doilea episod al miniseriei noastre feat. tesa Adio bormașină, adio meseriaș! – am pus în rolul principal selecția noastră de sisteme smart de agățare. Cu un design simplu și ingenios, ele se folosesc de tehnologia tesa® ca să creeze schimbări mici, cu funcționalități majore 🙂 ⬇️

Citește și: Adio bormașină, adio meseriaș! Descoperă cele mai smart accesorii pentru baie.

În cazul în care ai nevoie de un reminder despre tesa, avem toate detaliile-cheie aici:

📢 brandul s-a născut la Hamburg acum mai bine de 125 de ani și a devenit în timp unul dintre principalii producători mondiali de produse şi soluţii de sisteme autoadezive pe care le poți monta pe cont propriu, fără ajutorul unui profesionist.

În cazul cârligelor și cuielor adezive, sisteme super-simple de agățare, meritul este al tehnologiei Powerstrips by tesa: fâșiile adezive din polistiren fixează piesa, iar tu poți agăța de ea obiecte decorative ușoare, de până la 1 kg, pe suprafețe texturate și sensibile precum tapet sau tencuială, pe geamuri sau oglinzi. Totul, fără să deteriorezi suprafața cu ciocane sau burghie și fără bătăi de cap. Tipul nostru preferat de transformare 😊

📌Bonus ➡️ sistemele autoadezive vin la pachet cu accesibilitate și libertate de remodelare: cuiele și cârligele sunt reutilizabile dacă folosești o fâșie adezivă nouă.

Amenajare pro-organizare

De fapt, ține de prioritizare: cuiele adezive tesa te provoacă să alegi ce e important pentru tine și să ți-l așezi la îndemână și la vedere, exact unde ai nevoie de el. Nu trebuie decât să le atașezi pe perete, să desfaci banda adezivă și apoi să agăți ce îți trebuie în siguranță și fără murdărire, fără să ocupe mult spațiu.

Într-o lume foarte versatilă, adaptabilitatea e esențială. Așa că ne-am bucurat când am descoperit și versiunea cuielor adezive reglabile tesa: se atașează fiabil și susțin tot 1 kg fiecare, însă le poți regla pe înălțime, ceea ce le face perfecte pentru alinierea tablourilor, de exemplu.

Întotdeauna ne-a părut rău că pe la noi nu e foarte răspândită ideea tablourilor și ilustrațiilor agățate în bucătărie, de exemplu. Dar iată că acum e mai simplu ✨

Stabilitate și invizibilitate

Credem în puterea subtilității, mai ales într-0 amenajare ca a multora dintre noi: plină de energie și…aglomerație. Specialiștii tesa par să fie de aceeași părere, așa că au creat cârligele transparente, mini eroi (aproape) invizibili, numai buni pentru agățat decorațiuni pe suprafețe transparente, ca geamurile sau oglinzile. ✨Le găsești în variante care susțin 0,2 kg sau 1 kg și sunt, de asemenea, reutilizabile fără să lase urme. Apropo, le vedem fără probleme și într-un birou, mai ales înainte de petrecerea de Crăciun 🌟 Powerstrips power!

Sigur, ți-am povestit în primul episod al serialului nostru feat. tesa despre soluțiile pentru baie, dar asta nu înseamnă că acum le trecem cu vederea: punem sub reflector cârligele de baie rezistente la apă! Sunt fie din plastic, fie din metal, pentru și mai multă durabilitate, și împacă pereții tăi îmbrăcați în plăci ceramice și toate ustensilele de bază ale ritualurilor tale matinale.

✨De reținut: le poți fixa ușor pe sticlă, faianță sau orice altă suprafață plană și suficient de netedă, fără găuri. Da, chiar și în zona dușului. Iar dacă te răzgândești și vrei să le muți altundeva, nu ai nevoie decât de o nouă bandă adezivă Powerstrips.

Am lăsat la final adevăratul super-erou al colecției tesa: powerbutton-ul este un cârlig premium care susține până la 12 kg! Sunt rotunde, pătrate, duble sau triple și se potrivesc de minune într-o baie în stil industrial pentru că sunt fabricate din metal placat cu crom sau oțel inoxidabil. Pregătește-ți halatele de baie, prosoapele grele sau chiar ugly Christmas sweaters 🎅

Al doilea episod al serialului nostru feat. tesa se încheie aici, însă pe site-ul lor găsești o mulțime de sisteme smart de agățare fără bătăi de cap. Succes! 😊

Fotografii: prin tesa

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed