Alb și bleu pastel în dormitorul de la mansardă decorat special pentru doi băieței

Ni se întâmplă ca de fiecare dată când ajungem într-o cameră atât de frumos amenajată pentru copii, acel spațiu să devină dintr-odată preferatul. Ne suspectăm de o nostalgie de nevindecat pentru poveștile cu aer boem ale copilăriei. Și, până la urmă, cine ar rezista unei camere luminoase, de la mansardă, unde bârnele patinate au alături piese albe miniaturale, tapet de mătase, un candelabru șic și jucării pe care și acum ni le-am aranja pe pat sau pe dulap? 🙂

_DSC3056_DxO_DSC3046_DxO_DSC3053_DxO Această cameră face parte din casa pe care v-am prezentat-o săptămâna trecută (povestea casei o puteți citi aici, iar povestea dormitoarelor sale de oaspeți, cu aer provensal, aici), a cărei amenajare interioară este semnată de designerul belgian Martine Claessens, care s-a ocupat de acest proiect împreună cu proprietarii La Maison: Cristina și Patrick Zelmat.

_DSC3067_DxO

Bine ați (re)venit în atmosfera copilăriei! Semnalizarea intrării prin stegulețele atârnate de bârnă ne-a plăcut foarte mult!

_DSC3073_DxO

Accesoriile delicate îți smulg un zâmbet în fiecare colțișor! Atât accesoriile, cât și toate piesele de mobilier sunt de la showroom-ul La Maison.

_DSC3082_DxO

Nu ne revenisem încă pe deplin după infuzia de ludic boem & franțuzesc din cameră, când am descoperit baia. O baie la mansardă, în alb și bleu, cu o cadă ce pare să plutească în decorul marin rafinat la detaliu. Toate piesele vin prin La Maison.

_DSC3098_DxOTabloul mic, cu cada retro bleu, lărgește perspectiva.

_DSC3087_DxO _DSC3104_DxOBârnele sunt prezente și aici, completate cu decorațiuni vesele, pastel

_DSC3108_DxO

Pe 18 mai, îți pregătim un workshop despre “Colour & Interior Design” susținut chiar de designerul belgian Martine Claessens, care semnează acest proiect de design interior.

Workshop Colour & Interior Design Designist 03

Fotografii de Alex Boghian

Toate drepturile asupra fotografiilor și textului aparțin designist.ro.
Orice reproducere sau preluare nu poate fi făcută decât cu acordul nostru.

All rights reserved.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed