Am scos cele mai creative ceasuri la “picnic”. Scenarii naturale pentru cadouri originale.

De cum am văzut noua colecție de ceasuri Antartidee, de la iLUX.ro, ne-am spus că trebuie să ne gândim la o altfel de prezentare, pe măsura aerului lor suprarealist. Nu am (re)compus un tablou de Dali, pur și simplu le-am scos în natură. Nu doar pentru că e vară, ci pentru că iarba verde și scoarța copacilor completau de minune linia lor organică, inedită.

Ce scenarii au rezultat (de înrămat, zicem noi 🙂 ) în colaborarea noastră cu iLUX.ro, vedeți  mai jos. Cât despre frumoasele ceasuri și suporturi decorative, le găsiți pe toate pe site-ul iLUX.

ceas pt etajera gocciaCeas Antartidee pentru etajeră. Chiar l-am remarcat până acum în câteva amenajări & birouri foarte stylish.

ceas de perete espressoCeas de perete Espresso. Cum suntem mari iubitori de cafea, nu am ezita să-l aducem în bucătărie. Sau să-l facem cadou altor mari iubitori de cafea. Costă 310 lei, un preț foarte bun pentru un cadou inedit.

Acum trei ani, tot vara, vă făceam poftă cu câteva coșuri de picnic foarte fine de la iLUX.ro. Coincidență sau nu, iată că acum am scos “la picnic” cea mai nonconformistă și nouă colecție a lor de cadouri. 🙂

Ceasurile și suporturile decorative Antartidee vin din Italia, de la un brand care pune mare preț pe manufactura artizanală. Fiecare produs este finisat manual, ceea ce îi imprimă acele detalii artistice, ce individualizează un produs.

 “Mereu căutăm să aducem cadouri care să se diferenţieze prin ceva – originale, ingenioase. Cadouri care  să vorbească în numele celui care-l oferă: hei, eu nu ţi-am luat o sticlă de vin doar ca să bifez, ci am căutat acel cadou care ți se potrivește și te va impresiona din clipa în care-l vezi, care-ți spune ceva şi de care-ți vei aminti mereu cu drag.”, ne-a povestit echipa iLUX.ro.

ceas de perete cravataÎn loc să pui cravata-n cui, pui ceasul-cravată-n cui. 🙂

ceas de birou ramura Ceas de birou Ramuraceas birou mana five o clockFeminin, șic, provocator – ceasul de birou Five o’clock.

ceas de birou figuerasCeasul Figueras

Momentan, doar iLUX.ro aduce produsele originale Antartidee în România. Iar noi, curioși din fire, am vrut să aflăm mai multe despre ce i-a făcut să-și îmbogățească portofoliul de cadouri pe latura mai nonconformistă, artistică.

Designist: Când le-ați descoperit? Și cum ați hotărât să le propuneți publicului din România? 

iLUX.ro: Le-am descoperit întâmplător, acum vreo doi ani, pe un site de cadouri din străinătate. Ne-au atras atenţia instantaneu şi ne-au rămas în minte, iar la începutul acestui an, când alegem furnizorii noi care vor intra în portofoliul nostru, am spus că acum suntem pregătiţi să le aducem şi să le promovăm.

Produsele de acest gen trebuie în primul rând promovate, mai ales când se vând online, deoarece cumpărătorul din România (ca orice cumpărător, de fapt), pe lângă faptul că îi place noutatea, este şi sceptic, mai ales când cumpără de pe net. Aşadar, munca noastră e dublă. Însă suntem pe piaţa cadourilor de 5 ani şi ne place să credem că am câştigat până acum încrederea clienţilor prin produsele pe care le propunem. Cu siguranță creațiile Antartidee nu-i vor dezamăgi când vine vorba să ofere un altfel de cadou – artistic, neconvențional.

ceas cu suport de creioane figuerasCeas cu suport de creioane, Figueras.
ceas de birou omul cubik Ceas de birou omul Cubikceas de perete sutelaCeas de perete Sutela

Care a fost reacția noastră când le-am văzut? Am zâmbit, le-am luat la studiat, zâmbetul s-a transformat într-un râs încântat. Da, sunt cadouri pe gustul nostru și pe gustul oricui are simțul umorului și imaginația active. 🙂 Și nu, nu sunt un “handmade” haios: pe lângă atenția cu care sunt finisate manual, ceasurile au mecanisme pe bază de quartz, made in Germany. Afli mai multe despre ele aici.

Le vedem drept sarea și piperul unei amenajări: fie că vorbim de holul, bucătăria, dormitorul sau livingul de acasă, fie de spațiul de la birou – vor adăuga scânteia atât de necesară… la interior. Top-ul nostru 3 e format din ceasul Converse, cuierul – ac de siguranță și suportul de iPad. 😉

ceas de perete umeras grucciaCeas de perete umeraș: chiar îl agăți de perete cu umeraș cu tot. 🙂
ceas pt etajera tip-tacCeasul-pantof (sus) și ceasul-Converse (jos). Creativii vor alege Converse. 😉
ceas perete richie si suport ipad

Curios care sunt cele mai fine ocazii în care să le oferi? Am aflat de la echipa iLUX că sunt printre cele mai alese cadouri de nuntă, iar noi le-am recomanda și pentru cadoul cool al șefului sau cadoul de casă nouă și… ingenioasă. Dar pentru că în curând, pe 15 august, vom oferi la rândul nostru cadouri sărbătoriților Maria și Marin, știm pe cineva care va aprecia alegerea noastră… sub formă de cravată. 🙂

Cât despre alegerea cadoului care se potrivește cel mai bine personalității “sărbătoritului”, e bine să știi că tot cei de la iLUX te pot ajuta cu sfaturi și recomandări prețioase.

“Lucrul pe care îl apreciază cel mai mult un om este să vadă că părerea lui contează. Şi, da, ascultăm vocea clientului şi ne ghidăm şi după cerinţele, şi gusturile lui. Este important să-i putem oferi cadoul ACELA, cel pe care-l căuta. Credem că în scurt timp urmează să aducem şi alte produse de la Antartidee, pentru că clienţii noştri sunt foarte receptivi la noutăţi.”

oglinda machiaj mana specchioO oglindă de machiaj care va pune sub lumina reflectoarelor orice măsuță de toaletă.
vaza suport mana oggetiVază sau suport la birou… nu din vis, din realitate. 

Care sunt cadourile Antartidee cu cea mai mare priză la public? Ceasurile, în special cele realizate după opera “Persistenţa memoriei” a lui Salvador Dali. Sunt, până la urmă, un produs (artistic) iconic, iar metafora diluării subiective a timpului  îi face bine prea seriosului ceas.

ceas pt etajera

vazasilueta venusCeas-vază sculptural

Ca să fii la curent cu noutățile năstrușnice iLUX.ro & Antartidee, fii cu ochii și pe pagina de facebook.

Iar dacă ar fi să alegi unul dintre cadourile Antartidee, care ar fi preferatul tău? Ca să vedem cât de curajos ești în materie de cadouri. 🙂

Fotografii: Bogdan Dincă

3 Comments

  1. Sunt cadouri inedite si cred ca pot multumi toate gusturile – stilate. 🙂

  2. Da, asa este, niste cadouri pentru cei care stiu sa priveasca viata cu zambetul pe buze 🙂

  3. hatz

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed