Arhitectul Marcel Luchian prezintă la București proiectul M House
, în cadrul GIS 2013

Arhitectul Marcel Luchian va prezenta în cadrul celei de-a treia ediții a Expoconferinței de Arhitectură GIS (27 și 28 mai) proiectul rezidențial M House din localitatea Sîngera (Chișinău), Republica Moldova.

Marcel Luchian - Designist (2)

M House surprinde prin modernismul arhitecturii, a formelor neconvenționale și a îmbinării de materiale (sticlă, beton) atât în ceea ce privește fațada, cât și interiorul. Designul minimalist integrează armonios lumina, umbra și texturile, îmbinându-le cu amplasarea naturală și utilitatea sistemului de încălzire și climatizare folosit.

Marcel Luchian - Designist (3)

Marcel Luchian - Designist (4)

Marcel Luchian este directorul biroului de arhitectură și design “Marcel Luchian Studio”. A absolvit studiile de Design Interior, Arhitectură și Urbanistică la Universitatea Tehnică din Moldova și Universitatea Tehnică din Riga. Pentru studii de masterat în Arhitectură și Design de Interior a fost admis la universități precum Politecnico di Milano, NABA – Nuova Accademia di Belle Arti, SPD – Scuola Politecnica di Design.

Marcel Luchian - Designist (8)

Programul complet al conferinței aici.

Evenimentul aflat la a treia ediție se adresează arhitecților, designerilor, proiectanților, inginerilor de instalații și de lumini, proprietarilor și managerilor de hoteluri și restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri și clădiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu soluții pentru interioare și tuturor celor interesați de arhitectură de interior și design.

GIS 2013 este singurul eveniment din România specializat în arhitectură de interior, design și iluminat și face parte din seria de evenimente internaționale specializate în domeniul arhitecturii, organizate de ABplus Events și Ordinul Arhitecților din România.

Marcel Luchian - Designist (9)

Parteneri instituționali: Comitetul Național Român de Iluminat (CNRI), International Association of Lighting Designers (IALD) și International Federation of Interior Architects/Designers (IFI).

Mai multe despre GIS 2013 la www.iegis.ro.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed