Două dormitoare cu alură provensală și accente clasice fine

Ieri vă povesteam despre superba casă de lângă București, amenajată de designerul belgian Martine Claessens, care a lucrat la acest proiect împreună cu proprietarii La Maison, Cristina și Patrick Zelmat.

În zona de la parter se află două dormitoare de oaspeți din care cu greu ne-am dat duși. Mai au un lucru în comun: tapetul din mătase, cu flori delicate. În rest, nuanțele și texturile le imprimă personalități diferite.

Casa La Maison - Designist (5)Proprietarii casei și-au dorit ca oaspeții lor să regăsească în camerele special pregătite aceeași eleganță a dormitorului matrimonial (pe care îl poți vedea aici), tradusă însă într-un stil mai relaxat.

Bejurile și albul patinat al acestui dormitor au fost înviorate de nuanțe de verde salvie.  Am remarcat și jocul discret de pattern-uri imprimat de tapetele diferite, iar piesa de rezistență, care-și pune amprenta pe întregul spațiu, e dulapul pictat de colț.

Casa La Maison - Designist (6)

 Toate piesele au fost comandate din Franța, Belgia și Anglia, prin showroom-ul La Maison.

Casa La Maison - Designist (7)

În baie, începe călătoria înspre cele mai rafinate colțuri cu tușe de Mediterana. Stilul clasic al dormitorului a fost continuat aici de linia pieselor sanitare, iar sfeșnicul punctează prestanța șic a decorului.

Casa La Maison - Designist (3) Casa La Maison - Designist (4)

Baldachinul miniatural din acest dormitor ne-a dat idei 🙂 Așadar, putem avea unul și în apartamentele noastre, accesorizat cu două cleme frumoase deasupra tăbliei, care prind voalul. Schimbă atât de mult!

Casa La Maison - Designist (9)

Casa La Maison - Designist (8)Mobilierul clasic e completat de corpuri de iluminat prețioase, iar în acest caz bejul și albul au fost completate de un albastru pastel, care în zona măsuței de toaletă te introduce în lumina Provence-ului.

Casa La Maison - Designist (2)

Casa La Maison - Designist (10)

Detaliile unui mise-en-scène artistic.

Casa La Maison - Designist (1)

Workshop Colour & Interior Design Designist 03Designerul Martine Claessens

Fotografii: Alex Boghian

Toate drepturile asupra fotografiilor și textului aparțin designist.ro.
Orice reproducere sau preluare nu poate fi făcută decât cu acordul nostru.

All rights reserved.

One Comment

  1. Uau, arata minunat!!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed